Ioana Ginghină: «Dieta mea după sărbători»
Actrița a început de la 1 ianuarie o cură de slăbire. Spune că după multe zile în care a mâncat "șorici, cârnați, piftie, sarmale și fripturi diverse" nu a făcut altceva decât să-și intoxice corpul.
Pentru cititorii blog-ului său, Ioana Ginghină a dezvăluit dieta sa de după sărbători. "Concret: dimineața un pahar de apă călduță pe stomacul gol, urmat de un pahar de apă cu 2 lingurițe de semințe de in și o linguriță tărâțe de psyllium. Apoi un smoothie, verde sau nu. Eu le-am alternat, pentru ca să nu mă plictisesc și să fie cât mai gustoase. Până în ora 12 mai mănânc o salată de fructe cu diverse alune, migdale, semințe de floarea soarelui sau dovleac.
Prânzul e format din diverse supe, ciorbe de legume, cu condimente diverse, busuioc, cimbru, cimbrișor, chimen, care să le facă cât mai gustoase. În loc de crutoane, eu pun măsline taiate, sunt gustoase și îți taie senzația de foame.
Cina, poate fi formată din salate și pește . Eu ador salata de ton, salata de sfeclă roșie cu hrean, legume la grătar sau fierte cu pește la grătar sau la cuptor. Somon afumat cu salată verde și multă lămâie. Nu evitați să mâncați ca și garnitură, conopidă, broccoli, sparanghelul, salată de varză sau de sfeclă roșie. Nu evitați ridichiile negre, țelina, morcovul, sunt legume care se găsesc în această perioadă și sunt foarte sănătoase și gustoase. Înainte de culcare beți un pahar cu apă, 2 lingurițe de semințe de in și o linguriță de tărâșe de psyllium. Încercați să beți multă apă, 2 l pe zi".