Ioana Ginghina nu mai pune carne în gură. Vezi dieta ei!

Ioana vrea să-i imprime acest stil de viaţa şi soţului ei, Alexandru Papadopol şi să-i puncteze avantajele alimentaţiei vegetale.

Actriţa a învăţat să aleagă verdeţurile, fructele, legumele şi seminţele, pe care le combină în anumite cantităţi, notează Adpm. Scopul este de a primi energie în corp şi de a elimina grăsimile, până la amânarea procesului de îmbătrânire.

„Alexandru râde de mine când vine vorba de hrana vie. Mă vede cum pun seara la hidratat migdale sau diverse, cum pun grâu la încolţit, cum cer frunze verzi în piaţă de care nu a auzit nimeni şi tot aşa. Acum că sunt libera, mi-am propus să-l mai vitaminizez şi pe el, care nu pot spune că mănâncă nesănătos, dar e foarte carnivor.”

„Dimineaţa nu mănâncă, doar bea cafea, dar l-am tentat cu câte un smoothie delicios, pe care îl bea cu plăcere, la prânz, sau când vine acasă îl aştept cu mâncare caldă, ovo-lacto-vegetariană, sufleuri de legume, dovlecel, brocoli, conopidă sau tocăniţe de legume cu sosuri delicioase şi sănătoase, vinete umplute cu paste şi legume, diferite supe cremă de legume şi leguminoase, asezonate toate cu garnitura de salată de ardei copţi, vinete sau diferite salate de vară.”

„Nici dulcele nu mi-a lipsit, aşa că i-am făcut, biscuiţi, torturi, creme şi îngheţate, raw şi vegane, care au ieşit delicioase”, a notat Ioana pe blogul ei

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg