Ioana Ginghină propune: «O zi pe săptămână de post şi sănătate»
Vedeta promovează ideea de a mânca sănătos o zi pe săptămână. Ioana Ginghină propune ca această zi să fie vineri, deoarece în weekend suntem mai relaxaţi.
"Sugerez ca în această zi să bem doar sucuri de fructe şi legume, sau, pentru cei care nu pot asta, să mănânce doar salate crude din fructe sau legume. Ştiu, veţi zice că unii sunt bolnavi şi nu tolerează crudităţile, dar găsim şi pentru ei ceva, supe cremă de legume, cu cereale integrale, fructe şi legume făcute doar la grătar sau cuptor", scrie Ioana pe blogul personal.
Pentru micul dejun, ea propune "un smoothie din banană, suc de portocală şi sucul de la o lămâie, ananas şi miere dacă mai e nevoie. Totul pus în blender pentru 30 de secunde şi gata, am obţinut o băutură delicioasă şi sănătoasă. Gustare: un morcov şi 10 migdale, alune crude".
"La prânz, o salată mare din: salată verde, pătrunjel verde, ceapă. Un dressing din avocado, ulei de măsline, sare şi piper, totul mixat la blender şi pus peste salată. Se poate adăuga şi o linguriţă de seminţe de in sau o conservă de ton. Gustare: un fruct, chiar banană, sau poate o budincă raw vegană din banană, unt de cocos topit, cacao, vanilie şi miere, toate mixate în blender".
Pentru cină, Ioana recomandă ceva uşor: "O supă cremă de roşii, iar dacă nu aveţi bulion făcut de voi asta toamnă, atunci luaţi roşii în bulion de la supermarket. E cel mai bine aşa. Nu cumpăraţi roşii acum, pentru că nu au nici un gust şi sunt pline de chimicale!"