Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au găsit secretul căsniciei perfecte: «Ne place să ne plictisim împreună»

image
Ioana si Alexandru Papadopol

Nu a fost dragoste la prima vedere, însă asta nu i-a împiedicat să recupereze și să trăiască și în prezent o iubire ca-n povești. S-au cunoscut în 2003, pe când filmau pentru aceeași producție. Scânteia s-a aprins abia după trei ani, când s-au reîntâlnit pe aceleași platouri de filmare. Ioana Ginghină (35 de ani) și Alexandru Papadopol (37 de ani) s-au căsătorit în 2007 și la scurt timp au fost binecuvântați cu o fetiță minunată. Cei doi actori se simt împliniți atât pe plan profesional, cât și personal. Pe Ioana o puteți urmări în fiecare zi în rolul Zambilei, din telenovela “Inimă de țigan”.

Cum reuşiţi de şase ani încoace să formaţi un cuplu atât de solid şi discret în acelaşi timp?

Ioana: Suntem o familie absolut normală, nu avem nimic “altfel” şi de aici a venit  şi discreţia.

Au trecut câţiva ani din momentul în care v-aţi cunoscut şi până aţi devenit un cuplu. Să înţeleg că la voi nu a fost vorba despre “dragoste la prima vedere”? Ce v-a făcut să vă apropiaţi? Cum s-a produs declicul?

Ioana: Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, dar de la a doua cu siguranţă. Ne-am potrivit foarte bine încă de la început. De cum ne-am cunoscut, s-a legat ceva între noi. Ne înţelegeam foarte bine în calitate de colegi, comunicam şi vorbeam aceeaşi limbă şi asta a dus în scurt timp la o relaţie frumoasă de iubire.

Cine a spus primul “Te iubesc”? După cât timp? Cum stau lucrurile acum? Vă mai faceţi declaraţii?

Alexandru: S-a zis destul de repede  “Te iubesc” şi la fel de repede “Hai să ne căsătorim”. Cine a fost primul nu mai ştiu, dar au venit toate de la sine, nu a fost nimic forţat.

Cum o răsfeţi pe Ioana? Obişnuiţi să sărbătoriţi zilele speciale ale relaţiei voastre (ziua în care aţi devenit un cuplu, când v-aţi căsătorit etc.)?

Alexandru: Ioanei îi place să fie “băgată în seamă” . Nu este greu să o mulţumeşti atâta timp cât eşti atent cu ea. Cu mici atenții, flori, invitaţii la film şi mici surprize dulci, am alintat-o de la început. Nu îi cumpăr haine sau bijuterii pentru că nu mă pricep, dar nici nu o neglijez. Zilele speciale le sărbătorim în familie, Ioana fiind o familistă convinsă şi simțindu-se acasă ca peştele în apă.

image
Ioana si Alexandru Papadopol

Care este cel mai special cadou primit de la Alexandru şi cu ce ocazie?Ioana: Cred că inelul de logodnă rămâne pe primul loc. A fost un cadou atât de frumos şi surprinzător, încât nu cred că va fi detronat vreodată.

Cine e “şeful” la voi în bucătărie? Care este mâncarea preferată a Ioanei?

Alexandru: Ioana este de departe şefa în bucătărie. Mai am şi eu câteva tentative, dar nu ne putem compara. Ioanei îi plac mult dulciurile şi salata de vinete.

Ai vreo reţetă secretă cu care îl dai pe spate pe Alexandru?

Ioana: Da, chiftele, sarmale, varza à  la Cluj. E înnebunit după carnea tocată.

Există un loc anume pe Glob în care vă doriţi foarte mult să ajungeţi în viitorul apropiat?

Ioana: De doi ani nu am mai plecat într-o vacanţă “adevărată”, fiind implicaţi în diverse proiecte. Însă asta nu înseamnă că nu ne-am relaxat sau am uitat de noi. Poţi face în aşa fel încât cel mai exotic şi cel mai romantic loc din lume să fie acasă. Totuşi, ne-ar plăcea să putem pleca toţi trei în Maldive. Am văzut că este o locaţie de vis, unde cred că ne-am simţi foarte bine.

simeon stalpnicul png
Ioana si Alexandru Papadopol

Valentine’s Day, Dragobetele… au aceste zile vreo însemnătate pentru voi? Faceţi ceva special cu ocazia acestor zile?

Alexandru: Nu ştiu dacă e ceva special, dar nici nu le lăsăm să treacă fără să le sărbătorim. Atunci când există un motiv să faci o zi specială din una normal, nu trebuie să o laşi să treacă. Cu siguranţă există o atenţie, un sărut special, o cină frumoasă care să ne scoată din normal şi să ne facă să ne simţim importanţi unul pentru celălalt.

A existat vreun moment de cumpănă în relaţia voastră? Cum aţi reuşit să treceţi peste el? Aveţi o reţetă anti-plictiseală în cuplu? În ultima vreme au tot fost cazuri triste de cupluri aparent stabile, care s-au despărţit. Vă e teamă cumva pentru relaţia voastră?Ioana: Poate că “secretul” nostru este că nu căutam o reţetă “anti-plictiseală”, ci ne place să ne plictisim împreună. Nu mă gândesc la ceva rău. Dacă e să se întâmple, atunci aşa a fost să fie. Dar nu are rost să ne gândim la asta. Aşa îţi atragi energiile negative.

Cum s-a schimbat viaţa voastră de cuplu, după naşterea Ruxandrei? Cum v-aţi împărţit sarcinile? Cine-i citeşte Ruxandrei poveşti înainte de culcare?

Ioana: În creşterea Ruxandrei suntem implicaţi amândoi. Totuşi, având în vedere că eu mă ocup mai mult cu copiii, e normal ca Ruxandra să fie mai mult în preajma mea. Dar Alexandru este în egală măsura părinte ca şi mine. Ne ajutăm reciproc şi încercăm să fie un echilibru în viața ei, tocmai ca să fie un copil fericit. Acum suntem în faza în care ea ne citește poveștile seara, în faza în care Ruxandrei îi place să vorbească mult și deci ne învață ea o grămadă de lucruri.

Eşti una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, iar la un moment dat ai făcut furori în paginile unei reviste cu „iepuraşi”. Ai mai poza pentru aceea publicaţie? Alexandru ce zice? Ar fi de acord?

Ioana: Dacă aș mai lua o astfel de decizie ar fi mult discutată între mine și Alexandru. Țin foarte mult la părerea lui și trebuie să ținem cont și de faptul că acum avem un copil.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Relaţia dintre Rusia şi Germania FOTO SHUTTERSTOCK
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png