Ioana Maria Moldovan: «Am fost câteva zile la 2 Mai, suficient cât să-mi încarc bateriile» - FOTO

Ultima actualizare:

    Ioana Maria Moldovan
Ioana Maria Moldovan

Ioana Maria Moldovan a simțit nevoia să evadeze din agitația Capitalei și să se refugieze într-un loc liniștit pentru a se reface după atâta muncă.

Prezentatoarea Acasă tv a decis să meargă alături de cei dragi pe litoralul românesc, mai exact la 2 Mai. Aici vedeta s-a relaxat și s-a răsfățat cu tot felul de bunătăți.

simeon stalpnicul png

"Vă spuneam la începutul lunii că îmi e tare dor să plec undeva departe de agitația Capitalei, fără telefon, televizor și internet. Doar să stau pe o plajă cu nisip fin și din când în când să mă răcoresc cu o baie în ape turcoaz. Într-o oarecare măsură dorința mi s-a împlinit.

Deși nu am avut parte de un nisip foarte fin, soarele a fost cam scump la vedere, iar Marea Neagră cam rece, m-am bucurat împreună cu cei dragi de câteva zile de relaxare pe malul mării, la 2 Mai, un loc în care mă simt ca acasă. Asta și pentru că proprietarii hotelului, situat pe plajă, cu o priveliște de vis, sunt prietenii noștri de familie de mai bine de 25 de ani. Nea Dan, stăpânul, e și bucătar șef, așa că ne-a răsfățat ca-n fiecare an cu delicatese. Am stat doar câteva zile, suficient cât să-mi încarc bateriile", a scris pe blogul personal Ioana Maria Moldovan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net