Ioana Maria Moldovan nu închide uşa colindătorilor: «M-am bucurat să-i văd şi să-i ascult»

image
4

Prezentatoarea Acasă TV a aşteptat cu nerăbdare sosirea Crăciunului, dar mai ales a colindătorilor, pentru care a avut uşa larg deschisă.

Ioana este fericită că mai sunt oameni care nu au uitat tradiţiile româneşti şi a fost surprinsă să vadă că anul acesta foarte mulţi colindători i-au bătut în uşă.

"Au trecut şi anul acesta pe la noi pe acasă. Surprinzător, au venit în număr mare, dovedind astfel că tradiţia se respectă încă. M-am bucurat să-i văd, să-i ascult şi i-am primt în casă cu braţele deschise", a scris ea pe blogul său.

Totodată, colindătorii pe care i-a primit i-au amintit Ioanei de vremurile pe când ea însăşi mergea la colindat, deşi nici acum nu are de gând să abandoneze acest obicei. Împreună cu "ai mei", ea va merge mâine în casele celor dragi.

"Mi-am amintit cum mergeam şi eu la colindat de sărbători şi mai ales ce emoţii aveam. Ţin minte că ne strângeam vreo câţiva copii de la bloc şi porneam la colindat. Gazdele erau darnice şi răsplăteau colindul nostru cu bănuţi, covrigi şi mere. Cel mai tare însă mă bucuram de felul în care răsuna colindul, tare, clar şi frumos. Nici nu putea să fie altfel, căci eu eram dirijorul. Ce clipe minunate, cu siguranţă nu le voi uita niciodată! Apropo, mâine seara plec şi eu împreună cu ai mei la colindat", mai scrie frumoasa roşcată.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Programul Rabla
Mircea Badea jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg