Ioana Maria Moldovan vorbeşte cu fanii ei! Iată cum poţi interacţiona zilnic cu vedeta - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioana Maria Moldovan sărbătoreşte 7 ani de când se află la pupitrul emisiunii "Poveştiri adevărate", ACASA şi a decis că este momentul cel mai potrivit să îşi deschidă o pagină oficială de Facebook prin intermediul căreia să fie mai aproape de cei care o urmăresc.

Chiar dacă aşa cum ea însăşi mărturiseşte, este o persoana atehnică, Ioana este foarte dornica sa înveţe, un motiv în plus fiind şi faptul că a primit de ziua ei un smartphone cu care va face fotografii pe care le va putea împărtăşi apoi pe reţeaua de socializare. "Dragii mei, bine v-am gasit şi pe Facebook! După blog iată că am ajuns în sfarsit oficial şi pe reţeaua de socializare. Vreau să aveţi răbdare cu mine căci sunt atehnică, dar dornică să vorbesc cu voi! Şi dacă tot sunt la început de drum m-am gândit să dăm timpul înapoi, cam vreo şapte ani, atât se împlinesc în luna septembrie de când am intrat în casele voastre şi am spus prima dată Buna ziua şi bine v-am găsit Acasă!", este primul post al prezentatoarei ACASĂ pe pagina de Facebook Ioana Maria Moldovan Oficial.

Tot astăzi, vedeta ACASĂ va încărca pe Facebook un fragment din prima emisiune prezentată în urmă cu 7 ani: "Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul, le multumesc celor care au fost alături de mine până acum, am învăţat multe şi îmi doresc să ne urmărească şi mai departe de luni până sâmbătă de la 16.30, căci eu şi colegul meu, Dan Cruceru, avem multe Poveştiri adevarate sa vă spunem".

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg