Ioana Tufaru a dat o prob─â de angajare la cafeneaua lui Mihai Mito┼čeru

image
Ioana Tufaru a fost testat─â de Mihai Mito┼čeru

Dup─â ce i s-a repro┼čat deseori c─â nu-┼či caut─â de lucru, fiica Andei C─âlug─âreanu ┼či-a ├«ncercat norocul, ├«ns─â tot ├«n lumea vedetelor.

Mihai Mito┼čeru i-a ├«ntins o m├ón─â de ajutor, oferindu-i ┼čansa de a da o prob─â de lucru la cafeneaua sa. Ce-i drept, Ioana a fost nevoit─â s─â ├«ncerce mai multe joburi ├«n localul cu pricina, mai ales p├ón─â ┼či cu chiuveta a avut probleme: "Arat─â-mi cum se deschide, care-i apa cald─â, care-i rece", l-a ├«ntrebat ea pe patron.

Dup─â pozi┼úia de chelneri┼ú─â, a urmat cea de barman, ├«ncerc├ónd s─â fac─â un cocktail. ├Äns─â b─âutura n-a fost deloc pe placul posibilului angajator, care i-a mai dat o ┼čans─â, de data aceasta la buc─ât─ârie. Unde a primit not─â de trecere: "Am trecut cu brio. Da, m-a angajat, ├«l las pe Mihai Mito┼čeru s─â anun┼úe asta, s─â dea peste nas gurilor rele", a declarat ea la emisiunea "Drept la ┼úint─â".

simeon stalpnicul png

Iar vedeta a confirmat: "Ioana s-a descurcat foarte bine. E de meserie meseria┼č─â", a apreciat patronul cafenelei. "A f─âcut tiramisu din castrave┼úi, se ├«n┼úelegea cu salamul de zici c─â era Meme. Cel mai bine s-a descurcat la karaoke, ea ┼či la playback falseaz─â", a ironizat-o Mito┼čeru.

La a┼ča angajat, ┼či condi┼úiile de lucru sunt pe m─âsur─â. "Lucrezi de la 8 la 8.05. Sau de la 10 p├ón─â la ultimul client, care poate pleac─â peste trei zile. Vreau s─â te bag ┼či ├«n prezentare de mod─â, ba chiar ┼či una de lenjerie intim─â. Poate o pl─âtesc ├«n salam, ├«n castrave┼úi...", a mai spus proprietarul localului, concluzion├ónd: "Eu cred c─â ├«i place s─â munceasc─â".

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg