Ion Iliescu: «Elena Udrea este o femeie drăguţă, care are în mod real calităţi»

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu
Ion Iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat într-un interviu pentru revista "VIP" că liderul PDL Elena Udrea este "o femeie drăguţă", care are "în mod real, nişte calităţi", umbrite însă de "nişte răutăţi care o dezavantajează".

Iliescu a vorbit, printre altele, despre principalele personaje de pe scena politică, afirmând că nu are resentimente faţă de cei care l-au trădat şi lăudând "calităţile" Elenei Udrea.

"Are o evoluţie precipitată", a spus Iliescu despre ministrul Turismului. "E greu să dai sfaturi. Cu toate acestea are, în mod real, nişte calităţi. Reuşeşte să aibă atâta succes în rândul partidului din care face parte, în rândul celor alături de care lucrează, precum şi în societate. E o femeie drăguţă, agreabilă, cu prezenţă plăcută şi... reuşeşte. Are nişte calităţi intrinseci clare", a spus Iliescu, conform mediafax.ro.

Elena Udrea
Elena Udrea

"Pe de altă parte, ştim că are nişte răutăţi care o dezavantajează, adică nu ştie, nici ea, să-şi păstreze echilibrul necesar. Resentimentele o domină adesea şi umbresc tocmai calităţile pe care, fără îndoială, le are", consideră fostul şef al statului, într-un interviu pentru revista VIP.

Referindu-se la oamenii din propriul partid, care s-au delimitat de el, Iliescu a precizat: "Viaţa m-a învăţat să mă detaşez. Toţi avem sentimente şi resentimente. Eu deţin suficiente motive pentru acestea din urmă, însă am şi o vastă experienţă de viaţă. Totuşi, nu am acumulat asemenea cantităţi de resentimente faţă de nimeni, nici chiar faţă de cei mai răi".

El l-a dat ca exemplu pe Ioan Rus. "Spre exemplu, Rus de la Cluj, pe care, bunăoară, l-am şi apreciat, a fost hotărât să mă înlăture la Congresul din 2005. A şi reuşit. Avea şi el, probabil, raţionamentul lui. Atât lui, cât şi celor care îi urmează exemplul, i s-a părut că Iliescu este un balast, că a avut meritele lui, dar că partidul trebuia să se înnoiască, să aibă altă deschidere. Rus a spus că Iliescu trebuia să plece. Măcar să fi demonstrat că ei reprezintă o soluţie mai bună decât mine", a mai spus Iliescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net