«Ion Ţiriac m-a agăţat la bancă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A iubit enorm un om care nu poate iubi. Adriana Ikim a vorbit în cel mai recent număr al revistei „OK" despre relaţia chinuitoare cu Ion Ţiriac. Fostul manechin a dezvăluit însă şi lucruri mai puţin cunoscute despre personalitatea omului de afaceri. „El nu poate să iubească. Spune că a suferit foarte mult în copilărie şi în tinereţe, aşa că a devenit de piatră", explică Adriana Ikim.

Fostul manechin a tulburat apele lumii mondene româneşti cu o carte în care vorbeşte despre relaţia cu un bărbat rece, care nu e capabil de iubire.

„L-am numit «el», şi nu Ion Ţiriac, pentru că din punctul meu de vedere nu merită mai mult", a mărturisit Adriana Ikim pentru revista „OK".

Fostul manechin a rememorat prima întâlnire cu omul care a fost văzut mereu în compania unor femei frumoase, dar nu a fost surprins niciodată făcând gesturi tandre.

Citeşte şi:

Ion Ţiriac plăteşte un bodyguard zilnic să-i urmărească amanta!

Ion Ţiriac a vrut-o pe Andreea Marin de nevastă. Avea un inel pregătit

Ţiriac şi Ferenţ, amor secret în America?

Adriana Ikim: «Vreau să-i cer iertare lui Ţiriac»Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

„Cam prin 1992, aveam conturile la el în bancă. Am venit împreună cu o persoană importantă din Italia să ne întâlnim cu directorul băncii lui. El ne-a văzut şi ne-a invitat în birou şi aşa ne-am împrietenit".

Relaţia lor a fost însă una lipsită de căldură. „Noi ne-am nimerit şi prost. El cu foarte puţină forţă de iubit, eu cu foarte multă. Plus că el era la începutul succesului în afaceri. Atunci îi plăcea să devină un personaj important. Mi-a spus un lucru important după ce s-a terminat relaţia. Mi-a spus că, dacă aş fi vrut să fie o relaţie mai puternică, ar fi trebuit să lupt. Eu n-am luptat pentru că nici eu nu ştiam ce este. El era omul care m-a instigat să fac foarte multe, ca să-i arăt că pot să fac singură", a mai spus fostul manechin.

Provocată să spună ce i-a lipsit pentru a-l ţine pe omul de afaceri lângă ea, aşa cum a făcut mama copiilor lui Ion Ţiriac, Adriana Ikim a dezvăluit un lucru surprinzător despre fostul ei iubit.

„În primul rând, Sophie era o tipă tânără. Apoi Ţiriac, deşi se dă modern, e foarte de modă veche. Are principiul că femeia trebuie să asculte de bărbat. Sophie e de origine egipteană. E în cultura lor să asculte de bărbaţi", a explicat ea.

Felul în care s-a desfăşurat relaţia de dragoste dintre miliardar şi fostul manechin o intrigă şi acum pe Adriana Ikim. „Te întreb: dacă o femeie se culcă cu un bărbat, având sentimente pentru el, iar bărbatul după aceea nu spune nimic. Şi pleacă. Tu ce înţelegi din asta? Cam aşa a fost cu Ţiriac", a mai zis Adriana.

Ultima întâlnire amoroasă, în 1999

Adriana Ikim a fost un manechin cunoscut înainte de 1989, puţin înaintea lui Melek şi Romaniţa şi după Zina Dumitrescu. În 1992 l-a cunoscut pe omul de afaceri Ion Ţiriac, cu care a avut o relaţie de iubire. Ultima întâlnire sen-timentală dintre cei doi s-a des-făşurat în 1999, când hoţii i-au spart casa manechinului, undeva prin centrul Bucureştiului.

simeon stalpnicul png

Miliardarul are acum o relaţie cu Anamaria Ferenţ

Anamaria Ferenţ şi Ion Ţiriac s-au cunoscut anul trecut, în luna decembrie, atunci când artista a susţinut un spectacol la Balc, acolo unde avea loc vânătoarea anuală organizată de fostul tenismen.

Cei doi au fost surprinşi de fotoreporteri luând cina în oraş, dar artista a negat cu îndârjire că între ea şi bogătaş ar fi ceva mai mult decât o simplă relaţie de amiciţie.

Coincidenţă sau nu, de doi ani, Anamaria Ferenţ îşi face vacanţa la New York, oraş unde Ion Ţiriac are o vilă de lux.

Solista nu a ratat anul acesta finala feminină de la US Open, iar gurile rele spun că cel care i-ar fi sponsorizat vacanţa prelungită şi anul acesta ar fi chiar fostul mare tenisman, care a şi găzduit-o pe solista în vârstă de 34 de ani, chiar în vila sa de acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net