Ionuţ Dolănescu: „Catanga e o frustrată"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Dolănescu, la cuţite cu Catanga
Ionuţ Dolănescu, la cuţite cu Catanga

Ionuţ este acuzat în continuare de către Cornelia Catanga că a furat marca înregistrată „Cu lăutarii după mine", motiv pentru care ar putea plăti daune de 50.000 de euro. Câtăreţul răspunde pe un ton vehement.

„Această denumire nu-i aparţine Corneliei Catanga. Ea a înregistrat abuziv marca în anul 2005. Am câştigat procesul, dar ea a făcut recurs. Este o frustrată care nu are cultură pentru că altfel ar fi trebuit să ştie că denumirea «Cu lăutarii după mine» a fost înregistrată la OSIM în anul 1937 de compozitorul Ion Vasilescu, pe vremea când ea nici nu era născută."

„Să aştepte 50.000 de ani să-i plătesc eu banii pe care-i pretinde! Până şi Gică Petrescu a cântat melodia celebrului Ion Vasilescu", a menţionat Dolănescu pentru Ring.

Catanga a menţionat că l-ar ierta pe Dolănescu dacă acesta şi-ar cere scuze. În replică, Ionuţ a tunat: „Niciodată nu-mi voi cere scuze pentru că n-am de ce s-o fac. Mai mult decât atât, nu uitaţi că, la moartea tatălui meu, tot ea, fără să-i ceară nimeni asta, a declarat public că, în memoria tatălui meu, renunţă la procesul pe care mi l-a intentat. Nu a făcut-o."

Cearta dintre cele două părţi a pornit în 2006 atunci când Ionuţ a lansat albumul „Cu lăutarii după mine", după ce în prelabil Catanga realiza emisiunea „Cu lăutarii după mine" de la Etno Tv.

Ionuţ, soţia sa şi Maria Ciobanu au plecat în America pentru a susţine o serie de 28 de concerte pentru comunităţile româneşti de peste Ocean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net