Iri nu-şi mai lasă fetiţa din braţe! - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Om de afaceri şi tată responsabil. Irinel Columbeanu şi-a luat şi mai în serios rolul de părinte, mai ales acum după ce instanţa din Buftea i-a încredinţat-o spre creştere pe micuţa Irina, până la finalizarea divorţului de Monica Columbeanu.

Citeşte şi:

Vrăjitoarele: «Irinel va mai avea un copil cu o altă femeie»

Iri şi-a luat fetiţa la Izvorani!

Monica a dus-o la grădiniţă, iar Irinel a luat-o!

De ce a rămas Irina la Iri : Fetiţa s-a rugat la Moş Crăciun să nu mai meargă în SUA cu Moni

"La patru ace". Aşa a coborât Irinel Columbeanu, ieri, la ora 08.10, din limuzină în faţa grădiniţei unde merge fetiţa lui.

Apoi a luat-o pe Irinuca în braţe şi a dus-o până în clasă. Trezită cu noaptea-n cap, micuţa încă mai moţăia după lungul drum de la Izvorani până în centrul Capitalei.

Miliardarul şi-a adus fetiţa la grădiniţă în jurul orei 8.00

simeon stalpnicul png

Îmbrăcată de tatăl ei în hăinuţe de culoare roz, micuţa ţinea strâns în mânuţă o gentuţă de aceeaşi culoare, în formă de căluţ.

Cu ambele braţe de gâtul lui Irinel, fetiţa le-a zâmbit ştrengăreşte jurnaliştilor, semn că este obişnuită cu aparatele de fotografiat.

La ora 12.00, Irina a fost luată de tatăl ei, care adus-o tot în braţe. Columbeanu a venit împreună cu o amică şi băieţelul acesteia

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

După ce şi-a lăsat fetiţa în compania colegilor de joacă, Columbeanu a ieşit din clădire şi, fără să spună vreun cuvânt, s-a urcat în maşina condusă de şoferul familie şi a plecat liniştit.

Puţin după ora 12.00, omul de afaceri a revenit să o ia pe Irinuca, de această dată fiind însoţit de o prietenă de familie şi băieţelul acesteia, de vârstă apropiată cu micuţa.

Nici de această dată, Irinel Columbeanu nu a vrut să facă vreo declaraţie. Miliardarul şi-a luat încă de marţi fetiţa la Izvorani. După ce a luat-o de la grădiniţă, şi-a trimis şoferul să ia din apartamentul din Victoriei hăinuţele şi jucăriile Irinei.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

Moni, dată afară din apartamentul din Victoriei

După ce a rămas fără copil, Moni rămâne şi fără apartamentul din Victoriei. Ieri seară, executorul judecătoresc a venit la apartamentul unde locuieşte Monica Columbeanu şi a lipit pe uşă un afiş prin care aceasta este somată să părăsească locuinţa în 24 de ore.

Aşa cum o ameninţase deja, Irinel a revocat donaţia prin care îi cedase Monicăi apartamentul din centrul Capitalei. Până alaltăieri, acolo a locuit Irina, împreună cu mama şi bunica ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net