Irina ex-ASIA l-a cunoscut pe Putin: «Am stat împreună, prietenește»

Ultima actualizare:

    Foto: okmagazine.ro
Foto: okmagazine.ro

Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mariu Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

Cei doi locuiesc în Budapesta, dar se plimbă mai mereu prin lume. ”Eu şi Marius avem casă şi la Viena, căci el este cetăţean austriac. Suntem peste tot. De cele mai multe ori reuşesc să stau acasă, acasă însemnând Budapesta, doar cinci zile pe lună”, a spus Irina într-un interviu pentru OkMagazine.

Cum este viaţa lângă un preşedinte al unei federaţii sportive internaţionale ( judo)?

În general, acasă ne lăsăm deo-parte meseriile, eu pe-a mea, el pe-a lui. Oricum, e foarte interesant că – eu călătorind foarte mult şi românii noştri fiind peste tot – nu există oraş în care să nu aud: „Ui­te-o pe Irina de la ASIA!“. E o viaţă foarte frumoasă. Sunt foarte mân­dră de realizările lui, aşa cum şi el este foarte mândru de ale mele. Şi datorită poziţiei pe care o are el, re­cunosc că am avut acces în anumite cercuri. Sigur, cu preşedinţi de stat nu iei masa în fiecare zi. Din punc­tul ăsta de vedere da, sunt cumva privilegiată pentru că am avut oca­zia să-i cunosc poate pe unii dintre cei mai puternici oameni de pe pla­neta asta. Nu exagerez.

Vladimir Putin?

Da, este un exemplu. Am avut ocazia să stăm împreună, nu oficial, ci prieteneşte, asta datorită relaţiei pe care o are cu Marius. Este foarte carismatic, un exemplu de lider. Am fost onorată. Şi Putin, din punctul meu de vedere, este cel mai puter­nic om din lume. Îmi pare rău, să nu se supere ceilalţi preşedinţi…

Cum ar fi Obama?

Da, exact… (râde)

Citește interviul integral pe okmagazine.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net