Irinel Columbeanu, despre Monica: «Relaţiile dintre noi respectă toate hotărârile judecătoreşti»


    Irinel s-a perpelit de dorul fetiţei cât timp ea a locuit împreună cu Moni, în America.
Irinel s-a perpelit de dorul fetiţei cât timp ea a locuit împreună cu Moni, în America.

Miliardarul comunică cu Monica Gabor mai mult prin intermediul instanţelor, atât în ce priveşte timpul pe care micuţa Irina îl petrece cu părinţii săi, cât şi în cazul sumelor datorate de către cei doi foşti soţi.

"Ea a avut posibilitatea să-şi viziteze fiica chiar excedând cadrul ordonanţei judecătoreşti care reglementează aceste raporturi la ora actuală", a declarat Irinel pentru "Acces direct", afirmând că Monica Gabor a stat cu fiica sa în primele două weekend-uri ale acestei luni: "A şi vizitat-o de câteva ori, destul de puţine, după părerea mea".

"Ceea ce nu mi se pare normal este că la ora actuală nu ştiu dacă Monica este în România. Sau în America, după cum am citit în presă. Ultimele două ori am fost sunat de pe un alt număr de telefon decât cel folosit de ea. Irinei i-a spus că urmează să plece în America, fără a preciza când", a povestit Irinel Columbeanu.

"I-am scris un mail, în care i-am menţionat că o aştept să-şi ia fetiţa de la Izvorani pe data de 2 decembrie, ca şi pe data de 9 decembrie", a mai spus el, adăugând că îşi va lăsa fiica în grija Monicăi şi în timpul vacanţei de iarnă, între 24 decembrie şi 3 ianuarie. "Dar deja au trecut vreo zece zile de când i-am scris şi încă nu mi-a răspuns la mail".

Cât despre ştirea conform căreia fosta soţie ar urma să-şi recupereze suma de 5.000 de euro, prin intermediul executorilor judecătoreşti, Irinel a ţinut să infirme acest lucru: "Nici până la această oră nu mi-a fost cerută această sumă de către creditoarea Gabor Monica, n-am primit niciodată vreo somaţie de plată".

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea