Irinel Columbeanu s-a trezit cu conturile blocate!

„Am aflat din presă acest lucru că ar exista anumite pretenţii, fără ca vreodată să iau la cunoştinţă care sunt ele şi pe ce se bazează", a declarat omul de afaceri pentru Ştirile Kanal D. „Pe 8 septembrie a mai fost încuviinţată o executare silită împotriva mea, de către judecătoria Buftea", spune Irinel, căruia „i s-ar fi părut normal" să fie anunţat înainte de a-i fi blocaţi banii.

„Nu consider că este normal ca unui cetăţean al României să-i fie poprite conturile pe 2 decembrie, cum au fost ale mele, şi în aceeaşi zi să fiu şi somat, dându-mi-se o zi pentru a plăti suma respectivă, şi nici măcar ziua aceasta nu a fost respectată", s-a plâns el.

De asemenea, Irinel Columbeanu consideră că nici executoarea care a luat-o pe Irinuca de la Izvorani, în aprilie, nu avea voie să intre cu forţa pe proprietatea sa. „Eu am predat copilul executoarei, care a refuzat să-l ia, iar dânsa a înţeles să-şi ducă la îndeplinire executarea încuviinţată de Judecătoria Buftea, acţionând fără a avea o cerere expresă în acest sens din partea creditoarei, adică a Monicăi, să o execute în forţă", a povestit omul de afaceri.

Procesul s-a amânat din nou, de data aceasta pentru 17 ianuarie anul viitor.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Kate Middleton (3) jpg
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Burleanu
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg