Irinel Columbeanu , tătic-model la 4 ace

Ultima actualizare:

    Domnul  Columbeanu  şi-a cărat  fetiţa în cârcă  foarte vesel
Domnul Columbeanu şi-a cărat fetiţa în cârcă foarte vesel

Când e vorba despre fetiţa sa, Irinel Columbeanu face orice orice-i stă în puteri pentru a-i face micuţei pe plac. O iubeşte prea mult pe domnişorica de cinci ani ca să mai ţină cont de orice altceva. Aşa se face că, îmbrăcat la patru ace, el s-a distrat în parc cu Irinuca şi chiar a cărat-o în cârcă.

După programul Irinei de la Grădiniţa Franceză, Columbeanu şi-a lăsat afacerile deoparte şi a preferat să se distreze cot la cot cu micuţa, în Parcul Herăstrău, în timp ce bona privea amuzată.

Fotoreporterii Click! au surprins în imagini un tătic destins şi pe prinţesa lui extrem de fericită, în ciuda faptului că o fiinţă atât de mică trebuie să îndure zi de zi şi noapte de noapte lipsa mamei. Irinuca s-a dat în leagăne, în tobogan, iar la sfârşit l-a supus pe tatăl său unei porunci un pic jenante, în dezacord cu vestimentaţia de birou.

Irinel o privea cu drag pe Irinuca în timp ce aceasta se juca

simeon stalpnicul png

La plecare, fetita i s-a urcat în cârcă

simeon stalpnicul png

Extrem de veselă, micuţa s-a suit în cârca tatălui şi nu s-a mai dat jos până la maşină. „Trebuie să îmbin munca mea de la birou cu distracţia Irinei şi chiar îmi place, să nu credeţi că fac ceva forţat. Irinei îi place foarte mult în părculeţul de lângă grădiniţă, pentru că are ocazia să socializeze cu prietenii ei. Ieri, spre exemplu, a fost foarte bucuroasă, atunci când a găsit rătăcit un pui de vrăbiuţă, însă am avut o dilemă. Nu ştiam dacă să-l luăm cu noi la vilă sau să-l lăsăm acolo. Până la urmă, Irina a insistat şi puiul a venit cu noi, ea îl îngrijeşte în fiecare zi".

De câteva săptămâni, Columbeanu şi Irinuca nu mai au veşti despre Monica Gabor, care a ratat mai multe vizite pe care trebuia să le facă fetiţei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net