Irinel, executorii au pus ochii pe tablourile lui Lesko?

simeon stalpnicul png

Socotit în 2008 ca fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară, cu o avere estimată la 120 de milioane de euro, acum Irinel Columbeanu se confruntă cu o situaţie jalnică. Din cauza datoriilor către bancă, acesta riscă să-şi piardă bunurile de valoare din casă.

În timp ce Irinel Columbeanu se distrează prin cluburile de pe Litoral, executorii judecătoreşti sunt la un pas să-i intre în vila de la Izvorani şi să-i ia din casă tablouri, mobilă, bijuterii şi alte bunuri de valoare care să acopere o parte de milioane de euro datorie la bancă. În urmă cu câţiva ani ani, fostul soţ al Monicăi Gabor a obţinut de la Marfin Bank un credit de 5,1 milioane de euro, bani pecare i-a investit în „Turbocim", fabrica de ciment pe care a ridicat-o la Târgu Cărbuneşti, din Olt. Din păcate pentru bogătaşul de la Izvorani, fabrica nu a mers aşa cum spera şi nu a mai putut achita ratele către bancă, acumulând o datorie de 7 milioane de euro cu tot cu penalităţi.

simeon stalpnicul png

O frescă semnată Sabin Bălaşa domină salonul de zi

simeon stalpnicul png

Pentru a recupera paguba, în februarie 2012, reprezentanţii băncii au cerut executarea silită, iar 8 luni mai târziu, judecătorii au decis ca mai multe terenuri ale lui Columbeanu să fie scoase la licitaţie. Ieri, 10 august, a avut loc un nou termen în licitaţia pentru vinderea celor 17 ha. A şaptea licitaţie s-a finalizat ca şi cele de până acum, adică nu s-a vândut nimic, deoarece nu există cerere pentru ele. Din acest motiv, s-a dat un nou termen, de această dată ultimul, pentru data de 27 septembrie, când pământurile vor fi scoase din nou la vânzare. Dacă nici atunci nu se vor vinde, executorii vor pune sechestru pe bunurile mobile, care vor fi valorificate tot prin licitaţie.

În living , Irinel are o statuie a celebrului artist şi mobilă aurită

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ce riscă să piardă Irinel? Iubitor de artă bună, Columbeanu adunase în anii când afacerile îi mergeau strună tablouri de valoare, printre care şi un Salvadro Dali cumpărat la licitaţie de Moni, câteva lucrări ale celebrului Sabin Bălaşa, fresce, statui şi statuete, mobilă exclusivistă, vase din porţelan aduse tocmai din Asia, candelabre aurite. Printre bunurile de valoare se află şi câteva nuduri pictate de fosta sa iubită Anna Lesko, cunoscută mai mut drept cântăreaţă şi mai puţin ca pictoriţă. Cu toate acestea lucrările ei au fost vândute cu preţuri cuprinse între 2.000 şi 5.000 €.

Lesko şi Iri au fost împreună 8 ani

Anna Lesko şi Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1996, la Casino Constanţa, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. I-a atras pe loc atenţia lui Columbeanu, afaceristul făcând tot ce-i stă în putinţă pentru a o cuceri. Ea era o puştoiacă de numai 17 ani, abia venită din Basarabia şi fascinată de pictură şi dans. El, în schimb, era un tânăr afacerist în vârstă de 38 de ani, proaspăt ieşit dintr-o relaţie cu celebra creatoare de modă Romaniţa Ciolcan. Povestea lor de dragoste a durat opt ani.

Distracţie până la şase dimineaţa pe malul mării

Irinel Columbeanu este un om căruia îi place să iasă în cluburi şi este o prezenţă constantă pe litoralul românesc. Dacă ziua şi-o petrece la plajă alături de fiica sa Irinuca, noaptea, afaceristul nu putea lipsi din cluburile de pe malul mării. Weekendul trecut el a fost surprins, însoţit de o blondă, într-un local, unde a petrecut până la ora şase dimineaţa. Şi când a plecat, în ciuda faptului că era deja dimineaţă, Irinel a fost plin de voie bună şi, glumeţ, aproape a ieşit tot pe geamul maşinii pentru a-l saluta pe Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg