Irinel, nici acum n-o laşi pe Irina în America?

Ultima actualizare:

Judecătorii care i-au încredinţat lui Irinel Columbeanu custodia micuţei Irina arată, în motivarea făcută publică ieri, că miliardarul nu are nici un motiv să-i refuze Monicăi Gabor dreptul de a hotărî destinaţia de vacanţă a fetiţei.

„Încredinţarea minorei unuia dintre părinţi nu creează drepturi pentru părinţi, ci pentru copil, astfel că interesul tatălui trebuie să treacă în plan secundar, ceea ce primează fiind interesul superior al minorei. Or, având în vedere vârsta şi sexul copilului, este necesară prezenţa pregnantă a mamei alături de fetiţă", se arată în motivarea magistraţilor.

Irinel Columbeanu a refuzat până acum să-i dea Monicăi paşaportul micuţei, pentru că nu a fost de acord ca Irina să părăsească România nici măcar după ce fosta divă de la Izvorani i-a propus miliardarului să le însoţească în vacanţă.

Judecătorii de la Buftea au decis, la sfârşitul lunii trecute, să-i acorde lui Irinel Columbeanu custodia Irinei, stabilind un program generos de vizitare pentru Monica Gabor. Iată cum explică judecătorii această decizie: „Deşi ambii părinţi dovedesc mijloace de trai care le primit creşterea unui copil, totuşi condiţiile de care beneficiază pârâtul reclamant (Irinel Columbeanu) sunt superioare şi pot asigura creşterea în continuare a minorei la un nivel cu care a fost obişnuită de la naştere".

Judecătorii au apreciat, de asemenea, faptul că Irinel a angajat o absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, care urmează să se ocupe de creşterea şi educarea Irinei.

Atitudinea ostilă a omului de afaceri nu a trecut însă neobservată de magistraţi, aceasta atrăgând după sine un program extins de vizitare pentru Monica.

„Având în vedere atitudinea foarte rigidă a pârâtului reclamant faţă de mama copilului - reflectată şi în refuzul de a permite mamei să ia legătura cu minora consecutiv încredinţării provizorii - instanţa apreciază că este necesar ca reclamantei să i se recunoască drepturi extinse de vizită", se arată în motivarea Judecătoriei Buftea.

Astfel, Monica poate sta cu Irina în a doua şi a patra săptămână a fiecărei luni, de vineri, orele 16.00, până duminică, orele 18.00, dar şi în prima jumătate a vacanţei şcolare, de la 20 iunie până la 20 august, în această perioadă cele două având dreptul de a călători împreună în ţară sau în străinătate.

Sentinţa Judecătoriei Buftea nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel de oricare dintre cele două părţi.

Citeşte şi:

Motivarea magistraţilor în procesul de divorţ şi încredinţarea custodiei Irinei Columbeanu

Monica Gabor, la un pas de leşin la tribunal

Bătălia pentru Irina continuă: Fetiţa a rămas la Irinel Columbeanu până la termenul următor!

EXCLUSIV! «Irinel Columbeanu a vrut să mă sperie la proces cu un bodyguard interlop»

Moni şi Irina s-au întors din vacanţă

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg