├Ä┼či alege ca parteneri de sex doar b─ârba┼úi ├«nsura┼úi

CLIIMA20110621 0034 1 jpeg
Comunicarea sexual─â este foarte important─â

Dee Jones are ni┼čte apuc─âturi sexuale mai pu┼úin obi┼čnuite. Femeia, ├«n v├órst─â de 33 de ani, nu se las─â cucerit─â de personalitatea unui b─ârbat, averea lui sau calit─â┼úile fizice, ci de cu totul altceva. ├Än ultimele trei luni, ea ┼či-a selectat exclusiv iubi┼úi c─âs─âtori┼úi ┼či a┼ča are de g├ónd s─â fac─â ├«n continuare, informeaz─â The Sun.

Contabila din Harrow, Marea Britanie, nu are nici o urm─â de remu┼čcare c─â alegeriile ei destram─â familii. Ea consider─â c─â so┼úiile celor cu care se ├«nt├ólne┼čte ar trebui s─â se bucure pentru c─â ├«i ajut─â pe partenerii lor s─â fie mai ferici┼úi.

Dee se consideră un fel de terapeut care rezolvă problemele de cuplu. Pe deasupra despărţirile sunt mai puţin dureroase.

"Nu este nimic r─âu cu ce fac. Eu ├«i satisfac din punct de vedere sexual, iar ca bonus le dau ┼či sfaturi utile ├«n ceea ce prive┼čte via┼úa lor amoroas─â. ├Ämi place s─â fac ceva interzis ", a declarat Dee Jones care ├«┼či alege b─ârba┼úii ├«nsura┼úi de pe site-ul de dating Illicit Encounters.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg