Îşi vinde viaţa pe 3,5 milioane $

Ultima actualizare:

    Shane Butcher
Shane Butcher

Incredibil, dar adevărat! Shane Butcher, un tânăr multimilionar din SUA, a decis să-şi scoată la vânzare toate proprietăţile, pe site-ul de licitaţii eBay. Cine îi va da 3,5 milioane de dolari poate să-şi schimbe viaţa cu a sa.

La numai 29 de ani, Shane Butcher este deja cunoscut pentru averea lui. Acum, vrea să vândă tot şi, cu banii obţinuţi, să facă turul lumii. Averea lui estimată la 3,5 milioane de dolari include două vile cu vedere spre mare, în Tampa Bay, Florida, mobilier de lux, 3 maşini, o Honda Accord 2009, o Honda Element 2004 şi o Lotus Elise 2006, 3 caiacuri, dar şi lanţul de magazine de jocuri video RU Game.

Butcher renunţă până şi la propriul câine, dar îşi păstrează, desigur, soţia şi copilul. Tânărului milionar i-a venit această idee după ce a auzit vorbindu-se de vânzări similare. El vrea să se lanseze acum într-o provocare mai ambiţioasă, aceea de a vizita întreaga lume împreună cu familia.

Bărbatul deţine un apartament duplex în garajul căruia se lăfăie un automobil Lotus Elise 2006

simeon stalpnicul png

"Unii îşi construiesc un castel şi apoi un altul, mai mare şi mai frumos. Pe mine nu mă interesează acest lucru. Eu vreau să văd Muntele Everest, Muntele Rushmore, Parcul Naţional Yellowsone... Am o listă lungă de destinaţii şi sper să reuşesc să le văd. Milionarul ţine însă mult la ceea ce a realizat şi nu ar vrea să se ducă de râpă după ce le va vinde.

El însuşi s-a însărcinat să facă "lecţii" gratuite, timp de şase luni, cu cel care va cumpăra lanţul său de magazine pentru ca să le menţină ca afacere de succes. De asemenea, angajaţii săi şi-au dat acordul de a da ajutor, în proporţie de 110 %, noului proprietar. Oferta lui a găsit deja 75.000 de persoane interesate prin site-ul eBay.

Vrea să facă înconjurul lumii

Imediat ce a terminat şcoala, Shane Butcher a început să facă investiţii în afaceri. A plecat de la afaceri mărunte până ce şi-a deschis primul magazin de jocuri video, care s-a transformat într-un lanţ de magazine de profil.

Chiar dacă afacerile lui sunt profitabile, milionarul renunţă la tot pentru o viaţă nouă. După ce va face înconjurul lumii, cu banii rămaşi, Butcher şi soţia vor să demareze o nouă afacere.

Fişă de milionar

Născut în Evansville, IndianaSucces în afaceri comercialeProprietar al lanţului de magazine RU GameAvere : 3,5 milioane dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net