Iubiri de actori! Arşinel şi-a cucerit soţia la ştrand

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Serialul Click! despre marile iubiri ale actorilor români continuă azi cu Alexandru Arşinel. Relaţia cu soţia sa Marilena pare desprinsă dintr-un film cu final fericit. S-au căsătorit după doi ani de relaţie, au trăit doi ani într-o cămăruţă cu baia la comun pe hol, iar multe concedii soţia le-a petrecut doar cu cei doi fii ai lor.

„Îi mulţumesc pentru echilibru şi înţelegere", spune, la peste 40 de ani de căsnicie, actorul.

În 1966 Alexandru Arşinel, abia mutat de la Târgu Mureş la Bucureşti, povesteşte că se simţea singur şi trist.

„Avusesem o prietenie cu o fată în urma căreia eram cam trist. Mă simţeam şi foarte singur în oraşul ăsta mare", îşi aminteşte actorul. În aceste condiţii a cunoscut-o pe Marilena la un ştrand din Capitală.

„Nu prea m-a băgat în seamă la început", îşi aminteşte amuzat actorul.

„Domnişoară, dacă ar fi să mă înec m-aţi salva?" a fost întrebarea care i-a smuls primul zâmbet tinerei. Aceasta i-a lăsat numărul de telefon în fugă şi s-a aruncat în bazin.

„Seara am sunat-o şi a fost surprinsă că memorasem numărul de telefon. Nu ştia că sunt actor", ne-a povestit actorul. S-au întâlnit doi ani, timp în care Arşinel nu a trecut prin momente prea bune.

„Eu aveam o mare problemă. Nu aveam buletin de Bucureşti şi fără el nu puteam obţine casă, dar nici fără locuinţă nu îmi puteam face mutaţie. Un an am locuit într-o cămară de alimente, după care am primit o cămăruţă a mea. Era o cameră pe care o refuzau toţi pentru că se omorâse o tânără în ea. Eu când am dormit prima seară în patul unde murise o tânără am fost extrem de fericit. Aveam în sfârşit locul meu", ne-a povestit actorul.

În 1968 a venit şi momentul cererii în căsătorie. „Părinţii mei au fost invitaţi de socrii mei la o masă. A gătit atunci soacra mea o vită la cuptor cum nu am mai mâncat niciodată. La final eu m-am scuzat că aveam spectacol, dar nu m-a lăsat mama să plec. «Nelu? Ai ceva de spus?» m-a întrebat ea. Aşa le-am cerut socrilor mei mâna soţiei mele. Îmi amintesc că din banii de la nuntă mi-am luat un casetofon", ne-a spus Alexandru Arşinel.

Timp de doi ani au locuit în „cămăruţa" actorului, până în 1970 când s-a născut primul lor băiat, Bogdan.

„O scurtă perioadă am locuit cu el în acea cămăruţă şi soţia mea, care era asistentă medicală, de fiecare dată când îi făcea baie era nevoită să pună spirt în cadă şi să-i dea foc. În vară am trimis-o la părinţii mei la Iaşi, cu promisiunea că până în toamnă voi face rost de un apartament", îşi aminteşte actorul.

A primit un apartament în Piaţa Chibrit, pe care l-a schimbat în 1973, când s-a născut al doilea copil, Cristi, cu un etaj dintr-o vilă. „În 1979 ne-am mutat în Cotroceni unde locuim şi acum", ne-a spus în încheiere actorul.

Secretul unei relaţii de peste 40 de ani

„Această luptă pentru existenţă ne-a unit extraordinar. Căsătoria a rezistat în toate momentele grele şi n-au existat tensiuni datorită unui devotament extraordinar al soţiei mele. Aş vrea acum să găsesc acele cuvinte prin care să-i mulţumesc pentru înţelegere. După 40 de ani de căsnicie nu regret că am trecut prin această experienţă", ne-a spus Alexandru Arşinel.

Mai citeşte:

Alexandru Arşinel a lansat două albume de Sărbători

Amintiri cu Dinică/ Arşinel: «Mi-a zis să beau o cinzeacă înainte de examene»

Actorul are doi băieţi, Bogdan şi Cristi

Alexandru Arşinel este topit după nepoţica lui, Maria

Alexandru şi Marilena Arşinel, în Australia, împreună cu Stela Popescu

Citiţi mâine despre marea iubire a Stelei Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net