Iubirile Biancăi Drăguşanu. Fosta asistentă TV face mărturisiri intime

15 februarie 2012

Chiar dacă acum vedeta spune că iubeşte şi este iubită, ea a încheiat Valentine's Day pe canapeaua lui Capatos. Asta şi pentru că Adrian Cristea este prins cu pregătirile pentru începerea părţii a doua a Ligii I de fotbal. Bianca şi-a reamintit de iubirile care au marcat-o, enumerând bărbaţii care i-au traversat viaţa până acum.

Prima relaţie a avut-o în adolescenţă. "Ştii cum te prinde flacăra când ai 16 ani", şi-a justificat ea reacţiile de atunci. După o ceartă, ea şi Mihai s-au împăcat la televizor, în emisiunea "Din dragoste", iar relaţia lor a mai ţinut un an după aceea.

Coco i-a fost partener doi ani şi jumătate. "Atunci am învăţat că unii oameni pot face rău doar prin simplul fapt că există", a spus Bianca. "Sora, prietenii, toţi mă sfătuiau să mă despart de el, îmi spuneau că nu e bine. Şi eu am încercat după un an, dar decizia nu mi-a fost respectată". Şi asta pentru că, aşa cum a explicat ea, "era genul de om «dacă nu mă vrei, eu tot te vreau»".

Alţi doi-trei ani a durat şi cea de-a treia ei relaţie: "Nicu era un om echilibrat, a fost alături de mine. El m-a învăţat să fiu independentă, să fiu un om echilibrat şi responsabil". Ruptura a intervenit deoarece între ei "s-a răcit, dispăruseră sentimentele, astfel că despărţirea a fost de comun acord".

Pe Cătălin Botezatu l-a cunoscut "când deja eram un manechin, participasem la unele prezentări, lucram deja cu Fashion TV". În schimb, "cele mai bune sfaturi de la un bărbat mi-au venit de la Adrian Cristea. El m-a învăţat să ascult", a povestit ea despre cea de-a doua dintre relaţiile ei atât de urmărite de către presa mondenă. "Acum sunt fericită", a mărturisit Bianca.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
zona de confort jpg
3alex nedelcu survivor png
pepe si yasemine ody
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022