Iubita lui Ilie, exclusă de la «Dansez»

CLIIMA20100902 0185 1 jpeg
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Relaţia cu Ilie Năstase a propulsat-o pe sexy-puşcăriaşa Brigitte Sfăt în topul celor mai mediatizate femei din România. Notorietatea căpătată peste noapte a condus-o şi spre negocieri cu Pro TV, dar fără folos: bruneta a fost înlocuită în ultimul moment la „Dansez pentru tine".

Năstase şi Brigitte s-au mutat împreună - FOTO

Fanii voluptuoasei Brigitte Sfăt şi-au frecat palmele de bucurie când au aflat că preferata lor va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine" (Pro Tv). Iubita lui Ilie Năstase a declarat şi ea cu încântare că va face parte din echipă şi deja îşi făcea planuri caritabile cu banii pe care i-ar fi încasat.

Năstase, îţi redecorezi casa pentru Brigitte?

EXCLUSIV! Brigitte Sfăt i-a căzut la aşternut lui Năstase după o lună

Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi, la nici o săptămână de la marele anunţ, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură. Fie că nu s-a înţeles la bani cu mai-marii postului Pro Tv, fie că a refuzat dansul la bară, iată că Brigitte nu se numără printre cei opt concurenţi care se vor duela în ring începând cu data de 15 octombrie.

Ilie Năstase către o jurnalistă: «Du-te-n morţii mă-tii! Vrei să-ţi sparg faţa?»

Ambele variante sunt plauzibile, căci iubita lui Năstase se vinde scump, iar reprezentaţia la bară ar putea influenţa negativ procesul pentru custodia fetiţei sale în vârstă de trei ani.

Printe ghinionistele care au ratat la mustaţă contractul cu Pro Tv se numără şi Laurette. Mulatra a fost iniţial pe lista favoriţilor, însă şi ea a fost înlocuită pe ultima sută de metri, fără să i se dea nici un fel de explicaţie.

Adela Popescu a bătut palma!

Actriţa din „Iubire şi onoare" (ACASĂ TV) va avea un program cu adevărat încărcat toamna aceasta, căci se va împărţi între filmări şi repetiţiile de la „Dansez pentru tine".

simeon stalpnicul png

Adela Popescu s-a făcut roşcată pentru «Dansez»

Vedeta a răspuns pozitiv invitaţiei de a-şi demonstra calităţile de dansatoare în ring, iar onorariul ei este unul de aproximativ 2.000 de euro pentru fiecare ediţie.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG