Iubita lui Marcel Toader, dată afară din Ansamblul Doina Gorjului: «S-au făcut presiuni asupra mea»


    Mirela Constantin
Mirela Constantin

Se pare că relaţia cu Marcel Toader a costat-o scump pe iubita acestuia. Se pare că Mirela Constantin ar fi fost forţată să-şi depună demisia şi să părăsească Ansamblul Doina Gorjului.

Mirela Constantin a dezvăluit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Un Show Păcătos" că s-au făcut presiuni asupra sa din partea conducerii Ansamblului Doina Gorjului şi a fost obligată să-şi depună demisia. Cu toate astea, blonda a mărturisit că a meritat sarificiul pentru că în urma apariţiilor publice a reuşit să obţină dreptul de a-şi vedea fiul de patru anişori.

„S-au făcut foarte multe presiuni asupăra mea ca să-mi dau demisia din Ansamblul Doina Gorjului. Mi s-a spus că plecarea mea e inevitabilă şi că ori îmi dau demisia, ori voi fi dată afară. Mi s-a spus că nu poate fi acceptat faptul că mi-am expus viaţa publică şi că aş păta imaginea Ansamblului. Eu sunt foarte fericită de tot ce s-a întâmplat, pentru că acum îmi pot vedea copilul", a spus Mirela Constantin.

Se pare că nici pe plan profesional nu-i merge foarte rău frumnoasei blonde. Mirela Constantin tocmai şi-a lansat pe piaţă propiul album de muzică populară, "De s-ar vinde dragostea".

Mirela Constantin
Mirela Constantin
pexels Horoscop 28 octombrie
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
foto1 bugetarib jpg
simona gherghe jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg