Iubitul Andreei Raicu a avut lipici numai la femei frumoase!

Ultima actualizare:

    Andreea Raicu  este una dintre  cele mai dorite  femei din  România
Andreea Raicu este una dintre cele mai dorite femei din România

După ce ieri Click! a anunţat în exclusivitate relaţia de iubire secretă dintre Andreea Raicu şi tenismanul Horia Tecău, apropiaţii celor doi i-au încolţit cu întrebări curioase. „Sunt la început de drum, de aia evită să vorbească despre relaţie”, ne-a spus un amic de-al Andreei. Click! vă prezintă azi detalii inedite despre noul iubit al vedetei tv, care a avut “lipici” doar la femei frumoase!

Acum o lună, Andreea Raicu şi Horia Tecău au început să iasă în oraş în calitate de iubiţi. La primul eveniment la care au luat parte, alcătuind un cuplu, deschiderea restaurantului „Diplomat", s-au lăsat fotografiaţi la panou. Totuşi, nimeni nu bănuia că între ei se înfiripă o idilă. Ce-i drept, din cele patru săptămâni de când sunt iubiţi, două săptămâni au stat despărţiţi, şi asta pentru că tenismanul este plecat în turnee în diferite ţări.

Aşadar, Andreea ştie deja gustul amar al unei relaţii la distanţă. „O vedem discutând des cu el, pe SMS sau e-mail. Îl susţine la meciuri, aşa cum s-a întâmplat şi ieri. Ştie cât de importantă este perioada aceasta pentru el", a completat, pentru Click!, aceeaşi sursă. De altfel, Andreea urmărea şi înainte cariera lui Horia Tecău, fiind o iubitoare a tenisului.

„Acum ar vrea să meargă cu el, să-l susţină chiar din tribune, dar este foarte ocupată cu proiectele sale profesionale. Programul de la Prima TV şi recenta lansare a cărţii de bucate nu-i permit să-şi ia o vacanţă", spun prietenii vedetei.

Horia Tecău, alături de Ana Maria Pop, tânăra cu care s-a iubit până de curând

Horia Tecău, alături  de Ana Maria Pop,  tânăra cu care s-a  iubit până de curând
Horia Tecău, alături de Ana Maria Pop, tânăra cu care s-a iubit până de curând

Pe de altă parte, apropiaţii lui Tecău sunt şi ei încântaţi de noua relaţie a jucătorului de tenis. Tânăr, frumos şi celebru, Horia a avut lipici numai la femei frumoase. Deşi este mai mereu prin străinătate, la diverse turnee, inima lui Horia Tecău bate tot pentru o româncă.

Cu fotomodelul Bianca Dumitrescu, tenismanul a avut o relaţie de peste un an

simeon stalpnicul png

Acum se iubeşte cu prezentatoarea tv Andreea Raicu, una dintre cele mai dorite femei din ţară. Şi înaintea Andreei, sportivul a fost invidiat de mulţi bărbaţi pentru iubitele pe care le-a avut la braţ.

În ultimii ani, Horia s-a afişat cu două femei: Bianca Dumitrescu şi Ana Maria Pop. Cu prima a avut o relaţie de peste un an, timp în care au fost aproape nedespărţiti, manechinul însoţindu-l la turneele importante.

„M-a cucerit în primul rand cu felul lui de-a fi: este un băiat atent, modest, cuminte, cu capul pe umeri şi foarte muncitor, dar aş minţi dacă aş spune că felul în care arată nu a contat", spunea Bianca la începutul poveştii lor de iubire.

simeon stalpnicul png

Totul s-a destrămat în aprilie 2010, dar Tecău n-a stat mult timp singur, deşi programul încărcat i-a îngreunat "misiunea" de a avea o relaţie normală, ca orice tânăr de vârsta lui.

"Îmi doresc o femeie inteligentă, deosebită, care să-mi declanşeze declicul atunci când mă uit în ochii ei", mărturisea sportivul. Se pare că Ana Maria Pop, o tânără din Bucureşti a "îndeplinit" cerinţele lui Horia, cu care s-a iubit până în această toamnă.

A pierdut din nou la Londra

Dacă lucrurile-i merg de minune pe plan sentimental, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre carieră. Şi asta pentru că Horia şi partenerul lui de dublu, suedezul Robert Lindstedt, sunt ca şi eliminaţi din Turneul Campionilor, desfăşurat la Londra.

Ieri au pierdut contra indienilor Mahesh Bhupati/Rohan Bopanna, iar luni au fost învinşi de Max Mirnâi/Daniel Nestor. În ultimul meci din grupă, cuplul româno-suedez va juca împotriva perechii Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net