Iulia Albu are 10 pe linie la facultate

Ultima actualizare:

    Iulia Albu a slăbit  3 kilograme când a  dat admitere la Arte
Iulia Albu a slăbit 3 kilograme când a dat admitere la Arte

Acum câţiva ani a absolvit Facultatea de Drept, dar anul acesta Iulia Albu s-a apucat din nou de studiu: a fost admisă la Facultatea de Arte. Aici are 10 pe linie la multe materii, iar faptul că e o studentă conştiincioasă i-a adus şi o bursă!

Iulia se mândreşte cu cea mai recentă reuşită, căci nu oricine e bursier la facultate. Doamna Albu se află în primul an la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Bucureşti şi spune că îi place atât de mult să meargă la cursuri, unde învaţă tot felul de lucruri noi, încât uneori nici nu simte când trec 12 ore de stat în bancă.

„E o plăcere să întâlnesc la facultate colegi care se îmbracă uşor ciudat, cum ar crede majoritatea, dar care mie îmi plac la maximum, căci domeniul în care vor activa tocmai asta presupune, să fii original în abordările vestimentare. În ceea ce mă priveşte, sigur că mă îmbrac aşa cum o fac de obicei, în stilul care mă reprezintă şi pe care unii îl consideră excentric. Cel mai mult îmi plac orele la care se desenează sau cele de Teoria Comunicării, chiar am avut ca temă de realizat un autoportret care mi-a ieşit foarte bine. Voi studia trei ani la Arte", ne-a declarat Iulia. De altfel, editorul de modă a trudit din greu pentru admitere şi recunoaşte că a slăbit trei kilograme în timpul pregătirii. Mai mult, Iulia ajunsese să deseneze chiar şi 12 ore pe zi, pentru a deprinde noi tehnici de desen.

image
image
image
image
image
image
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net