Iulia Albu : «Sunt o scorpie! Nu accept manechinele cu silicoane!» VIDEO

27 februarie 2011
CLIIMA20110227 0133 1 jpeg
Iulia Albu

Iulia, soţia lui Mihai Albu, şi-a atras antipatia manechinelor, din cauza pretenţiilor ei cam exagerate. Ea nu concepe ca în prezentările celebrului ei soţ să apară pe scenă manechine „cu defecte".

Citeşte şi:

Iulia Albu despre controversatul machiaj: «Am fost victima propriilor frustrări»

Iulia Albu ne spune secretul siluetei sale!

Laurette şi Iulia Albu, la «Dansez pentru tine!»

„Sunt rea şi nesuferită, pentru că, la acest capitol, nu există loc de eroare! Nu oricine poate fi model!" Aşa se autocaracterizează Iulia Albu, care recunoaşte că taie în carne vie atunci când vine vorba de un casting pentru prezentările designerului de încălţăminte Mihai Albu.

Dacă soţul ei este cu mult mai diplomat atunci când este vorba despre o eliminare, Iulia este foarte directă, fapt care i-a atras şi porecla de „scorpie", pe care o acceptă cu umor: „Nu aleg niciodată fete cu implanturi mamare sau cu alte îmbunătăţiri. De asemenea, modelele lui Albu trebuie să aibă maximum 60 de cm în talie şi cel mult 89 de cm peste şolduri. În ceea ce priveşte înălţimea, un optim ar fi 1,78 cm".

Mihai Albu:«Bianca şi Laurette au sânii prea mari»

„Sunt de acord cu pretenţiile soţiei mele. Eu prezint pe scenă pantofi, genţi şi curele şi vreau ca ochiul spectatorului să se îndrepte spre aceste accesorii, nicidecum spre sânii foarte mari. De aceea fetele trebuie să fie filiforme. Nici cele cu celulită nu au ce căuta, acelea sunt bune să prezinte doar rochii de seară!", a declarat Mihai Albu, pentru Click!

simeon stalpnicul png
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg