Iulia Vântur a vizitat iar India: «Mi-ar plăcea să fiu actriţă la Bollywood»

Iulia Vântur a povestit că fascinaţia pentru India a apărut cu mult înainte ca ea să păşească pe acel tărâm, datorită cărţilor, documentarelor şi filmelor văzute.

"O dată ajunsă acolo, pur şi simplu am vibrat cu acel loc fără să pot găsi vreo explicaţie firească. India este locul în care sufletul meu şi-a găsit pacea, s-a hrănit cu frumos. Am cunoscut oameni minunaţi, simpli şi deschişi, cu care am creat o legătură specială şi care mi-au devenit prieteni", a spus Iulia pentru Pro TV Magazin.

Ea a avut ocazia să viziteze în această vacanţă un loc sfânt, numit Rishikesh, ocrotit de Munţii Hymalaia şi de apa sfântă a râului Gange (centru mondial al practicanţilor yoga). A ajuns şi în zona Punjab, în nordul Indiei, dar a vizitat oraşe şi sate ce nu sunt trecute în circuitul turistic.

"Nu m-am simţit nicio secundă în pericol, am avut mereu prieteni indieni în preajma şi am colindat toate cărările fără ca cineva să atenteze la liniştea şi siguranţa mea. Doar zâmbete mi s-au furat", a glumit iubita lui Marius Moga.

Iulia Vântur a dezvăluit că este un mare fan al filmelor indiene şi i-ar face mare plăcere să joace într-o producţie de la Bollywood.

"Trebuie să fie o experienţă interesantă, mai ales că filmele lor sunt musical-uri, iar eu, în România, fac parte din distribuţia unui musical regizat de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis, care va avea premiera în curând, şi îmi place foarte mult. În plus, Bollywood-ul produce cele mai multe filme la nivel mondial", a spus aceasta.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
zentiva
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg