Iuliana Marciuc - viața bate filmul! Un pustnic trăiește de 20 de ani în Masivul Postăvarul!

Ultima actualizare:

    Iuliana Marciuc si Pustnicul Onufrie
Iuliana Marciuc si Pustnicul Onufrie

Iuliana Marciuc revine, marți, 27 mai, cu noi cazuri la "Destine ca-n filme". Vedeta tv ne prezintă povestea unui călugăr, care trăiește în munte. În aceeași emisie, aflați prin ce a trecut un actor din "Tânăr și neliniștit".

Pustnicul Onufrie - 25 de ani a fost ieromonah la Mănăstirea Cernica, însă a plecat de acolo pentru că strandul era foarte aproape și se simțea ispitit. După lungi peregrinări, părintele Onufrie a găsit un refugiu părăsit, unde a stat doi ani. Într-o zi, acesta a luat foc de la o candelă aprinsă, pustnicul rămânând doar cu haina de pe el. După două săptămâni a găsit locul din Masivul Postăvarul, unde trăiește și acum, de peste 20 ani. Credinciosii vin la el pentru un sfat sau o alinare, îi mai aduc lumânări și ceva de mâncare, însă foarte rar, pentru că nu se poate ajunge ușor la el. Toamna, drumul este anevoios, iarna, aproape imposibil. În rest, pustnicul se mulțumeste cu ceaiuri, ciuperci, zmeură și măceșe, adunate din timpul verii. Stă retras, în chilia sa din pustietate, unde se roagă neîncetat pentru binele tuturor.

Howard Dell - nu a luat niciodată cursuri de actorie, însă a câștigat rolul detectivului Troy Hawkings în celebrul serial de televiziune "Tânăr și neliniștit". Fericirea i-a fost curmată brusc, atunci când a primit un telefon de la medicul său, după un control de rutină. Avea să afle că mai are de trăit, doar câteva luni. Era deja în comă când i s-a făcut transplatul de ficat, însă firea lui puternică, l-a făcut să treacă, peste toate obstacolele. La nici șase luni de la intervenție, participă la o competiție sportivă destinată celor care au suferit transplanturi, unde a câștigat competiția de atletism, stabilind un nou record. În anul 2003 a descoperit România, de care s-a îndrăgostit, iar acum lucrează în București, ca master trainer, la un club pentru sport și relaxare.

Iuliana Marciuc si Pustnicul Onufrie
Iuliana Marciuc si Pustnicul Onufrie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net