Iurie Darie, în stare foarte gravă. Actorul a suferit un accident vascular cerebral


    Iurie Darie a suferit recent  o intervenţie chirurgicală prin  care i s-a implantat un sistem  de drenare a apei din creier
Iurie Darie a suferit recent o intervenţie chirurgicală prin care i s-a implantat un sistem de drenare a apei din creier

Starea de sănătate a lui Iurie Darie este foarte gravă. Actorul, care a fost transferat de la Spitalul Universitar la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", a fost supus, în noaptea de sâmbără spre duminică, unei intervenţii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, însă a suferit un accident vascular cerebral.

"Starea actorului este gravă după ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica.

Iurie Darie a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar, cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie post-operatorie, acumulând în continuare lichid la creier. Actorul a fost transferat, sâmbătă seară, la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg