Iurie Darie, jefuit în Spitalul Bagdasari-Arseni, înainte de operaţie

Ultima actualizare:

    Iurie Darie
Iurie Darie

Actorul Iurie Darie a fost jefuit cu câteva ore înainte de a ajunge pe masa de operaţii.

Potrivit Adevărul.ro, duminică seara, Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a sesizat dispariţia telefonului mobil al actorului.

Anca Pandrea a căutat în tot salonul şi a întrebat în stânga şi în dreapta pentru a găsi aparatul, supărată că va pierde toate numerele de telefon din agendă, însă fără niciun rezultat, ceilalţi pacienţi ridicând din umeri.

„Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era necăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forofotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul", a declarat senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat cu Iurie Darie şi Anca Pandrea.

De asemenea, politicianul a liniştit-o pe soţia actorului spunându-i că va face tot posibilul ca după operaţie Iurie Darie să fie mutat într-o rezervă a spitalului.

Actorul, în vârstă de 83 de ani, a fost operat, ieri, la Spitalul de Urgenţă Bagdasari-Arseni.

Iurie Darie a avut nevoie de intervenţie chirurgicală pentru a-i fi extras lichidul cefalorahidian (LCR) care s-a acumulat în zona creierului. Intervenţia a fost un succes şi a durat trei ore şi 45 de minute.

image
image
image
image
image
image
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp
index webp
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay