Iurie Darie, jefuit în Spitalul Bagdasari-Arseni, înainte de operaţie


    Iurie Darie
Iurie Darie

Actorul Iurie Darie a fost jefuit cu câteva ore înainte de a ajunge pe masa de operaţii.

Potrivit Adevărul.ro, duminică seara, Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a sesizat dispariţia telefonului mobil al actorului.

Anca Pandrea a căutat în tot salonul şi a întrebat în stânga şi în dreapta pentru a găsi aparatul, supărată că va pierde toate numerele de telefon din agendă, însă fără niciun rezultat, ceilalţi pacienţi ridicând din umeri.

„Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era necăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forofotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul", a declarat senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat cu Iurie Darie şi Anca Pandrea.

De asemenea, politicianul a liniştit-o pe soţia actorului spunându-i că va face tot posibilul ca după operaţie Iurie Darie să fie mutat într-o rezervă a spitalului.

Actorul, în vârstă de 83 de ani, a fost operat, ieri, la Spitalul de Urgenţă Bagdasari-Arseni.

Iurie Darie a avut nevoie de intervenţie chirurgicală pentru a-i fi extras lichidul cefalorahidian (LCR) care s-a acumulat în zona creierului. Intervenţia a fost un succes şi a durat trei ore şi 45 de minute.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg