Iurie Darie respiră singur şi a fost deconectat de la aparate


    Iurie Darie a suferit recent  o intervenţie chirurgicală prin  care i s-a implantat un sistem  de drenare a apei din creier
Iurie Darie a suferit recent o intervenţie chirurgicală prin care i s-a implantat un sistem de drenare a apei din creier

Actorul Iurie Darie, internat sâmbătă la spitalul „Bagdasar-Arsenie” din Capitală, nu mai este conectat la aparate şi respiră singur.

Artistul este în continuare intubat, dar starea lui rămâne în continuare foarte gravă.

„Iurie Darie nu mai este conectat la aparat. Respiră singur, dar este în continuare intubat. Starea acestuia nu s-a ameliorat pe parcursul acestei zile. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Deschide ochii şi strânge din când în când din mână”, a declarat dr. Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arsenie”, pentru Gândul.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost operat pe data de 21 mai, medicii montându-i atunci un sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului care i se acumulase în creier.

Sâmbătă, pacientul a suferit o complicaţie postoperatorie şi a fost internat din nou, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg