Iurie Darie va fi externat în 7 zile! Vezi ce a declarat medicul care l-a operat


    Iurie Darie a fost operat pe creier la Spitalul "Bagdasar Arseni" iar starea lui e bună
Iurie Darie a fost operat pe creier la Spitalul "Bagdasar Arseni" iar starea lui e bună

Iurie Darie va fi externeat într-o săptămână, iar vestea bună e starea lui se îmbunătăţeşte.

Potrivit medicului Alexandru Vlad Ciurea, şeful Clinicii Neurochirurgie I a Spitalului ,,Bagdasar-Arseni", unde este internat actorul, Iurie Darie s-a simţit bine la numai două ore de la operaţie, iar îngrijorarea a dispărut de pe chipul soţiei lui, Anca Pandrea.

"Marele actor a fost internat pentru o afecţiune de dificultate medie ca tratament, cu implicaţii ale sistemului nervos. Aceasta s-a rezolvat chirurgical în condiţii perfecte, la Spitalul Clinic de Urgenţă ,,Bagdasar-Arseni", iar marele actor Iurie Darie va reveni acasă în condiţii bune.

"Coincidenţă sau nu, starea de sănătate a lui Iura a permis planificarea intervenţiei salvatoare pe 21 mai, de sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Toată suflarea artistică a României a transmis urări de sănătate şi şi-a exprimat susţinerea faţă de actor. Convinsă de credinţa pe care noi, ortodocşii, o avem în comun, soţia domnului Iurie Darie, doamna Anca Pandrea, a semnat consimţământul operaţiei cu următoarele cuvinte: ,,Sfinţii Constantin şi Elena, Dumnezeu să te ajute, Iura!".

"Intervenţia a debutat şi a decurs fără probleme. Două ore mai târziu, iubitul nostru Iura era într-o stare foarte bună. Dumnezeul geniului l-a ajutat! În constelaţia celebrităţilor artistice ale României, steaua lui Iurie Darie străluceşte şi mai viguroasă", potrivit Ring.

Primarul Sorin Oprescu îi va acorda o stea

"Primarul Capitalei, prof. univ. dr. Sorin Oprescu, a decis acordarea unei stele pe Aleea Celebrităţilor iubitului nostru Iura, tocmai pentru a reliefa şi mai bine dragostea şi recunoştinţa unei naţiuni. Cum în viaţă nimic nu e întâmplător, steaua acordată de domnul primar Sorin Oprescu vine în contextul marii sărbători a Înălţării Domnului (24 mai). Din nefericire, vremea (nu vremurile) a decalat această sublimă sărbătoare pentru duminică, 27 mai, când Iura va zâmbi şi va privi ,,la steaua care-a răsărit"!

Iurie Darie a fost operat pe creier

Actorul Iurie Darie a fost operat pe 21 mai, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, pentru a-i fi scos lichidul acumulat în zona creierului.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Horoscop dragoste webp
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg