Iustinei i s-a reconstruit sânul

În iunie, adolescenta făcea prima operaţie prin care i se introducea pe sub piele un balon special numit expander. Campania "Din inimă pentru copii" i-a trimis tatălui 1.000 de lei.

Apoi, Iustina a venit săptămână de săptămână la spital ca medicii să-i injecteze în balon 10 ml de ser fiziologic. Acest balon avea rolul de a mări porţiunea de piele de pe sânul stâng astfel încât să poate fi eliminată cicatricea.

La începutul lunii septembrie, Iustina a intrat în a treia şi ultima etapă recuperatorie. Prof dr. Teodor Stamate, cel care s-a oferit să o ajute şi să o opereze pe Iustina, i-a scos balonul special de sub piele, i-a eliminat cicatricea şi i-a reconstruit sânul stâng, astfel încât să arate ca şi cel drept.

După operaţie, Iustina a rămas două săptămâni în spital sub atenta observaţie a echipei de medici, deoarece o infecţie cât de mică putea compromite munca de atâtea luni a doctorilor.

Acum Iustina a ajuns acasă, însă continuă un tratament medicamentos pentru a evita orice infecţie. La sfârşitul lunii octombrie, medicii îi vor scote ultimele fire chirurgicale şi astfel se va încheia acest lung şi dureros proces de recuperare care i-a redat Iustinei zâmbetul şi feminitatea.

"Le mulţumim din inimă tuturor celor care au avut un suflet mare şi au ajutat-o pe fata mea. Dumnezeu să le dea sănătate!", ne-a spus cu lacrimi în ochi Gheorghe Brânzei, tatăl Iustinei.

Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!

Începând din acest moment, Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.

La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevarul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Atentie, aceste conturi sunt deschise la BCR Sucursala Pipera!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg