Jean de la Craiova, un chelner de coşmar!
Jean nu s-a simţit deloc bine în această postură, deşi iniţial declarase: „M-am antrenat de mic. Am policalificări". Încă de când a luat prima comandă au apărut problemele. Cântăreţul s-a poticnit când a trebuit să noteze „o pizza Quatro Stagioni".
Cum oamenii solicitau tot mai multă mâncare şi băutură, solistul s-a simţit depăşit de situaţie. Şi nu avea decât vreo zece clienţi! „Nu ţi-aş da să mămânci decât pietre", i-a spus artistul unei cliente. Dar s-a interesat totuşi ca preparatele să fie în regulă: „Ai băgat ciuperci otrăvitoare? Să n-o mierlească ăştia!", i s-a adresat el bucătarului.
„Viaţa de chelner e foarte grea. Nu m-aş descurca. Nu pot, e imposibil", a recunoscut Jean. Ceea ce s-a şi văzut: a scăpat un cârnat pe jos, a uitat câte sucuri trebuie să aducă şi s-a întors din drum pentru fiecare produs. În schimb, unui client care i-a cerut un sos picant i-a turnat, special, o pungă de condimente iuţi.
După această ispravă, manelistul a aruncat şorţul de ospătar: „Mă duc la nuntă să cânt, să fac treabă pe scenă, nu să servesc! Lasă-mă cu nebunii tăi! Nu mai vreau să fiu chelner!". El a admis că nici la bucătărie nu se descurcă: „Gătesc minunat! În zece minute eşti internat!", a glumit solistul.
„Ca ospătar, trebuie să ştii să te faci plăcut. Trebuie să fii dulce, iar mie îmi ieşea fum din cap!", a mărturisit Jean. Răzbunarea lui? „Am vrut să-i ard la nota pe plată", a spus el, mai în glumă, mai în serios. Până la urmă totul s-a terminat cu bine. „Nu s-au supărat pe mine. Culmea, au şi mâncat!", s-a mirat artistul.