Jean Paler: «Sunt singur de patru ani. Caut nevastă sexy!»

Ultima actualizare:

Jean stârneşte râsete numai prin simpla lui prezenţă, însă nu mulţi ştiu că viaţa lui, de dincolo de scenă, este măcinată de singurătate.

Decizia de a se muta, în urmă cu doi ani, într-un apartament din Sinaia, nu a fost una prea înţeleaptă, căci într-un orăşel mic de munte cu greu îţi poţi găsi o parteneră de viaţă: „Pe cine să găsesc acolo? Toate femeile sunt căsătorite, la casa lor, doar nu o să o abordez pe vânzătoarea de pâine", spune el, cu tristeţe.

Spera că măcar pe perioada verii, când stă mai mult pe litoral, cu spectacolul „La cazanul lui Petrică", va întâlni o femeie pe placul său, numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg: „Mă uit lung după ele, dar multe dintre turiste sunt venite la produs. Stau la pândă şi se uită după bărbaţii cu bani care coboară din maşini luxoase. Mă uit pe plajă la fesele lor cu pofta unui crocodil care savurează după o găină şi atât. Ştiu că sunt multe femei singure în lumea asta, aşa că apelez la ajutorul ziarului Click! pentru a-mi găsi o soţie serioasă", ne-a declarat el.

În privinţa pretenţiilor sale, acestea nu ţin câtuşi de puţin de latura financiară sau de profesia celei pe care o va duce la altar: „Caut o femeie de 35-45 de ani, nu foarte înaltă, de vreo 1,70 m, ca să nu-mi distrugă lustra, să fie frumoasă, căci mai mă duc pe la chefuri şi să nu bârfească lumea. Nu contează studiile, meseria sau oraşul în care locuieşte acum".

Click!spune

Doritoarele îi pot trimite scrisori cu fotografii, pe adresa redacţiei Click!, strada Fabrica de Glucoză, nr.21, sector 2, Bucureşti, pentru Secţia „Monden".

Citeşte şi:

Jean Paler e disperat: îşi caută jumătatea pe Facebook!

Paler, ce cauţi cu nasul sub fusta Marilenei Chelaru?

Şi-a vândut maşina ca să aibă dantură de nota 10!

image
image
image
image
image
image
linii avion cer buna jpg
accident copil iasi jpg
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
image
actualitate.net