Jens Lehman a fost umilit şi de copiii de mingi!

Fostul goalkeeper al naţionalei Germaniei nu a primit rapid mingea de pe margine, dovadă că, uneori, chiar şi în Bundesliga există lipsă de fair-play.

În partida dintre Hannover şi Stuttgart, scor final 1-0, în etapa a zecea a primei ligi din Germania, la scorul de 1-0 pentru gazde, Lehman s-a îndreptat către marginea terenului pentru a lua un alt balon de joc, însă copilul de mingi s-a făcut că-i pasează mingea, după care i-a aruncat-o peste cap. Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, micuţul poznaş a luat un alt balon şi s-a îndreptat către locul său, în timp ce coechipierul lui Ciprian Marica i-a cerut socoteală arbitrului pentru acest gest, mai puţin frumos din partea celor de pe margine.

A urmat, apoi, partida de cupă cu echipa Greuther Furth, unde Stuttgart a pierdut surprinzător, scor 0-1, partida cu divizionara secundă. Şi în acest meci, la acelaşi scor ca şi în jocul precedent, 1-0 pentru Furth, Lehman s-a repezit pentru a lua o minge de la un copil de pe margine, însă acesta nu a vrut, parcă, să-i înmâneze balonul goalkeeper-ului echipei VfB.

Vezi aici fazele în care Lehman a fost umilit de copiii de mingi!

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
accident brasov
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
andreea si sergiu hanca jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg