Jimmy Drăguşanu: «Bote nu mă mai bagă acum în seamă!»

image
Galerie foto - Bianca Drăguşanu

De când s-a rupt lanţul de iubire dintre Bianca şi Bote, designerul a răcit şi relaţiile cu părinţii acesteia. În urmă cu două luni, când s-au întâlnit în platou la Dan Capatos, Jimmy Drăguşanu a rămas profund dezamăgit când Bote l-a evitat.

Anul trecut, de Sărbători, Botezatu şi Bianca formau cuplul perfect, iar nimeni şi nimic nu părea să le distrugă fericirea. Tânăra l-a dus pe Cătălin de Crăciun acasă la tatăl ei, la Petroşani, cei doi împrietenindu-se la cataramă.

Fermecat de comportamentul fără reproş al designerului, Jimmy Drăguşanu a crezut multă vreme că Botezatu este ginerele perfect, asta până când între cei doi amorezi a intervenit ruptura.

De atunci, atitudinea designerului faţă de tatăl Biancăi s-a schimbat total, iar în ultima vreme Bote preferă să-l evite.

„M-am întâlnit cu el în urmă cu două luni în culise la emisiunea lui Dan Capatos. A dat mâna foarte rece cu mine şi apoi nu m-a mai băgat în seamă. El nu era aşa înainte.Vorbeam mereu la telefon", ne-a declarat, dezamăgit, Jimmy Drăguşanu.

În urmă cu două săptămâni, când a venit în Bucureşti, el a fost cel care şi-a luat fiica de mână şi a dus-o pe stadion la meciul lui Adrian Cristea, cu care se pare că Bianca s-a şi logodit între timp.

„Ei nu-i place fotbalul. Eu am dus-o pe stadion că nu voia. Cu Adrian nu am vorbit de când iese cu Bianca, dar îl ştiu dinainte. E treaba ei pe care-l alege. Eu ştiu că ei încă îi place Cătălin, dar acesta nu avea gânduri de căsătorie cu ea", a adăugat Jimmy.

Bianca: «Nu o să-l plâng toată viaţa pe Bote!»

Bianca refuză să recunoască faptul că s-a logodit, în secret, cu fotbalistul Adrian Cristea, deşi nu mai e nici un secret că cei doi îşi petrec aproape tot timpul împreună.

Există zvonuri că vedeta a recurs la acest gest disperat pentru a-l face gelos pe Bote şi pentru a-l determina să se întoarcă la ea.

Pe de altă parte, Bianca pare împăcată cu ideea că l-a pierdut pe designer: „Viaţa lui Cătălin este acum aşa cum şi-o doreşte el. Eu nu o să stau să-l plâng toată viaţa mea. Va rămâne mereu în sufletul meu, dar eu mi-am pierdut orice speranţă că ne vom împăca. Oricum nu avea gânduri să ma ia de nevastă", a declarat Bianca, pentru Click!

A dat în judecată Poliţia Rutieră!

Dependentă de bolidul ei achiziţionat cu ajutorul lui Bote, Bianca (stânga) a făcut pe dracu-n patru pentru a-şi prelungi dovada.

„Am făcut contestaţie, iar ei nu au avut nici un martor, în schimb cu mine în maşină au fost două persoane care au dat declaraţii în favoarea mea. Aşa că până la judecarea procesului pot să conduc liniştită. Îţi iei certificat de grefă şi îţi returnează permisul. Nu e prima dată când procedez aşa, am mai făcut", ne-a povestit Bianca.

Se pare, totuşi, că vedeta nu şi-a primit, deocamdată, permisul înapoi, căci ieri a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la sediul Poliţiei Rutiere, iar când a plecat s-a urcat pe locul din dreapta şoferului.

Vezi aici GALERIE FOTO

simeon stalpnicul png
Galerie foto - Bianca Drăguşanu
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin, la pescuit în bustul gol  (Foto: Reuters) jpeg
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg