Jirinovski: Ţările est-europene vor fi şterse de pe faţa pământului. Rusia le va lovi rachetele

Ultima actualizare:

    Vladimir Jirinovski, vicepreşedintele Dumei de Stat de la Moscova
Vladimir Jirinovski, vicepreşedintele Dumei de Stat de la Moscova

Se adună norii războiului. Ţările est-europene sunt ameninţate fără ocolişuri de vicepreşedintele Dumei de la Moscova, Vladimir Jirinovski. Acesta a declarat că statele din din vecinătatea Rusiei riscă să fie "distruse complet din vina lor".

Liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski, a declarat, luni, la postul de televiziune Rusia 24 TV, că Polonia şi statele baltice riscă să fie "şterse de pe faţa pământului" în contextul escaladării conflictului din Ucraina, soarta Europei de Est fiind în mâinile lui Vladimir Putin, informează site-ul polonez Thenews.nl, preluat de Mediafax.

"Toate chestiunile legate de război şi pace, în general, şi în speciale cele referitoare la Ucraina vor fi rezolvate de o singură persoană, liderul Federaţiei Ruse. Statele baltice şi Polonia sunt condamnate. Vor fi şterse de pe faţa pământului. Nu va rămâne nimic", a afirmat preşedintele Partidul Liberal-Democrat, considerat un apropiat al Kremlinului.

În ceea ce priveşte apelul preşedintelui polonez şi al celorlalţi lideri din Europa Centrală şi de Est de consolidare a prezenţei NATO în regiune, vicepreşedintele Dumei (Camera Inferioară a Parlamentului rus) a precizat că statele est-europene riscă să fie distruse complet.

"Desigur, nimic nu ameninţă America, deoarece este departe, dar ţările est-europene riscă să fie distruse complet. Este vina lor, deoarece noi nu putem accepta ca avioane şi rachete să fie lansate de pe teritoriile lor împotriva Rusiei. Trebuie să le distrugem cu 30 de minute înainte de lansare", a precizat Jirinovski.

Declaraţiile oficialului rus vin în contextul în care statele est-europene iau în calcul întărirea forţelor militare în eventualitatea unui război în regiune.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg