Judecat pentru c─â ┼či-a maltratat so┼úia ┼či cei ┼čase copii

CLIIMA20090921 0187 1 jpeg
Agresorul a fost reţinut pentru vătămare corporală

Viorel Chirica (41 de ani) din localitatea Rediu a fost acuzat de procurori de ┼čase infrac┼úiuni de lovire ┼či de rele tratamente aplicate minorilor. Dosarul a ajuns ieri pe masa magistra┼úilor Judec─âtoriei Ia┼či.

Viorel Chirica a fost trimis ├«n judecat─â ieri de procurorii Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Ia┼či dup─â ce ┼či-a b─âtut cu bestialitate so┼úia ┼či cei ┼čase copii, cu v├órste cuprinse ├«ntre 2 ┼či 14 ani. Potrivit rechizitoriului, b─ârbatul consuma frecven b─âuturi alcoolice, iar apoi ├«i lovea pe to┼úi membrii familiei.

Pe 17 iunie 2009 Chirica a observat c├ónd feti┼úa sa de 6 ani a rupt un trandafir din curte ┼či a ├«nceput s─â-┼či ├«njure toat─â familia. Apoi ┼či-a lovit so┼úia ┼či trei dintre copii cu pumnii, un arac, o ┼úeav─â ┼či un ciocan.┬á Victimele au reu┼čit s─â scape din m├óinile b─ârbatului ┼či au au fost transportate de poli┼úi┼čti la spital.

Procurorii sus┼úin c─â scandalurile din familie nu au ├«ncetat, iar pe┬á pe data de 29 octombrie Chirica a lovit-o pe fiica cea mare f─âr─â niciun motiv ┼či a ├«ncercat s─â-┼či ├«njunghie so┼úia. Mama ┼či cei ┼čase copii au cerut din nou ajutorul poli┼úi┼čtilor din comun─â, iar ├«n luna noiembrie judec─âtorii l-au arestat pe b─ârbat. Dup─â numai o lun─â procurorii l-au trimis ├«n judecat─â.

ÔÇ×Toate aceste abuzuri care veneau din partea inculpatului au fost inten┼úionate ┼či sistematizate. A recunoscut c─â ├«i place alcoolul etilic ┼či c─â atunci c├ónd bea devine violent", se specific─â ├«n rechizitoriu.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg