Justiţia în România: Doi judecători reţinuţi pentru corupţie

Ultima actualizare:

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de judecătorul Laurenţiu Anghel, nume controversat în diverse procese penale, alături de un alt judecător controversat, Bogdan Diaconescu, acuzat că s-ar fi implicat în cazul ucigaşului cu Ferrari de la Timişoara. Surse judiciare susţin că, alături de cei doi judecători, au mai fost reţinuţi doi avocaţi, unul din Craiova şi celălalt din Piteşti.

Avizul pentru reţinerea celor doi judecători a fost dat aseară de către Consiliul Superior al Magistraturii, care nu a anunţat însă care este instanţa care va instrumenta acest caz. "Până în acest moment, adică ora 12, la Curtea de Apel Craiova nu a fost înregistrată nicio propunere de arestare de către DNA. Dacă dosarul este coordonat de căptre DNA Bucureşti, ei se pot duce cu persoanele reţinute direct la instanţa corespunzătoare în grad, adică la Curtea de Apel Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt  al Curţii de Apel Craiova, judecătorul Aurel Ilie.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Livia Săplăcan, a confirmat pentru "Adevărul", azi-dimineaţă, acţiunea desfăşurată la Craiova.

Vom reveni cu amănunte!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net