Kaita nu a primit ameninţări cu moartea, ci mustrări

"Nu există ameninţări oficiale cu moartea la adresa lui Kaita. Nu sunt ameninţări care ar putea să ne panicheze. În limba noastră, când cineva spune altcuiva «te omor» înseamnă de fapt «eu nu sunt mulţumit de tine»", a explicat Peterside Idah, ataşatul de presă al naţionalei nigeriene, stârnind râsul jurnaliştilor.

"Kaita a explicat ce s-a întâmplat colegilor săi. Această situaţie este foarte tristă, dar trebuie să mergem mai departe. Jucătorii sunt obişnuiţi să trăiască sub presiune. Dar sunt foarte fericit să văd cum au suportat alţii", a declarat selecţionerul Lars Lagerback.

Mijlocaşul nigerian Sani Kaita a primit peste o mie de mesaje de ameninţare cu moartea, după ce a fost eliminat, joi, la meciul cu Grecia, scor 1-2, din grupa B a Cupei Mondiale.

"Da, am primit mailuri cu mesaje de ameninţare, dar nu sunt afectat. Eu sunt musulman şi ştiu că doar Allah decide cine trăieşte şi cine moare", a declarat Kaita.

Federaţia Nigeriană de Fotbal a anunţat că tratează cu maximă seriozitate aceste ameninţări . "Am anunţat Guvernul. Şi FIFA este la curent", a explicat Peterside Isah, ataşat de presă al federaţiei nigeriene.

Reprezentativa Greciei a obţinut prima victorie la un turneu final al Cupei Mondiale, învingând, joi, la Bloemfontein, pe "Free State Stadium", selecţionata Nigeriei, cu scorul de 2-1 (1-1), în cel de-al doilea meci din grupa B a competiţiei din Africa de Sud. Kaita a fost eliminat în minutul 33 al partidei, când nigerienii conduceau cu 1-0.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia