Kaka, în pericol!

simeon stalpnicul png

A sosit ziua scadenţei pentru brazilianul Kaka, somat de conaţionali să se trezească şi să-şi conducă naţionala către o victorie cu Coasta de Fildeş.

Într-un recent interviu, fostul căpitan al „Seleçao", Socrates, analiza lotul lui Dunga pentru Mondiale şi remarca faptul că „Kaka este singurul mijlocaş de creaţie, restul fiind nişte distrugători".

simeon stalpnicul png

Iar dacă vedeta spaniolilor de la Real Madrid nu se află în cea mai bună formă, rezultatul s-a văzut în primul meci de la Mondiale: un 2-1 chinuit cu Coreea de Nord, diferenţa fiind făcută de inspiraţia unui fundaş, Maicon!

Cu siguranţă însă că acest lucru nu va mai fi de-ajuns în meciurile infinit mai grele care urmează, începând chiar de astăzi, contra „elefanţilor" ivorieni.

Astfel, dacă va juca la fel de modest, „regizorul" Kaka s-ar putea transforma din titular cert în rezervă de lux.

Deşi soluţiile lui Dunga sunt limitate, momentul de slăbiciune al fostului „Balon de Aur" a fost simţit de coechipieri, care se autopropun în echipa de start.

„Aştept o oportunitate de a juca. Sunt gata să-i iau locul lui Kaka!", a declarat „Bestia" Julio Baptista. Nici Robinho nu s-a dat la o parte, afirmând: „Dacă Dunga îmi va cere, nu am nicio problemă să preiau sarcinile de joc ale lui Kaka".

Să vedem cum va suporta starul brazilian această presiune venită din interiorul naţionalei „auriverde", după un sezon destul de cenuşiu, în care a fost afectat de numeroase probleme medicale.

Însă nici pe Copacabana nu e linişte deplină, lipsa de inventivitate dovedită până acum de brazilieni reaprinzând discuţiile despre selecţia lui Dunga şi absenţele lui Ronaldinho şi Pato.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg