Kamara, negru de supărare pe colegul Andrei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt doi în trupă, iar banii se împart în mod egal. Totuşi, din iarnă şi până acum, pentru Kamara de la Alb Negru balanţa a înclinat spre zero. În acest timp, însă, colegul lui, Andrei Ştefănescu, a câştigat 17.000 de euro de la „Te cunosc de undeva".

De când s-a despărţit de cântăreaţa Sylvia, lui Andrei Ştefănescu i-a mers foarte bine. Anul trecut a onorat cu trupa Alb Negru din care face parte nenumărate concerte în campania electorală, umflându-şi buzunarele de bani, iar la începutul lui 2013 a primit o ofertă de nerefuzat din partea celor de la Antena 1.

Solistul a fost solicitat să participe, alături de nume sonore din showbiz, precum Pepe, Rona Hartner, Anda Adam, Şerban Copoţ sau Ioana Anuţa, la show-ul muzical „Te cunosc de undeva", sezonul al treilea. Astfel, cântăreţul nu s-a bucurat doar de creşterea cotei de notorietate, ci şi de faptul că a încasat 17.000 de euro după semnarea contractului.

Andrei a imitat în concursul „Te cunosc de undeva?” mai multe vedete, printre care Ileana Sărăroiu şi Ştefan Bănică jr

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Totuşi, ceea ce pentru Andrei a fost o realizare, pentru colegul său de trupă, Kamara, lucrurile nu au fost tocmai roz. Acesta din urmă a fost nevoit să stea pe tuşă mai bine de trei luni şi a pierdut zece concerte, întrucât solistul alb avea programate filmări în zilele în care au primit cereri pentru cântări. Jumătatea de culoare a trupei a pierdut peste şase mii de euro, parte care i-ar fi revenit, şi se pare că ar fi fost mâhnit din pricina acestui lucru. El a trebuit să se mulţumească cu câţiva bănuţi din câteva concerte pe care managerul le-a programat în funcţie de Andrei. Singura satisfacţie a ciocolatiului a fost că şi-a introdus soţia, pe Oana, în lumea muzicală. Aceasta s-a lansat recent, cu numele de scenă K.I.M.

Sylvia l-a înşelat pe Andrei cu un puşti

Sylvia (30 de ani) şi Andrei Ştefănescu (36 de ani) s-au căsătorit civil în 2009, după patru ani de relaţie. Cununia lor religioasă urma să aibă loc chiar în anul în care au divorţat, în 2012. În urma separării, cei doi au avut de împărţit o casă pe care au construit-o împreună şi în care au investit peste 200.000 de euro. Sylvia şi Andrei s-au certat din cauză că el a prins-o pe ea cu un amant, Iulian Demeter, un tânăr care avea 20 de ani şi are o repuţatie de adevărat gigolo dâmboviţean. De altfel, trecutul Sylviei nu este fără pată.

Ea s-a iubit, pe când era doar o puştoaică fără experienţă, cu proful ei de geografie, Mihnea Ionescu, devenit şeful galeriei Dinamo. Chiar dacă au dat cu piciorul celor 7 ani de relaţie, în urma divorţului, atât Sylvia, cât şi Andrei s-au bucurat de mai multă notorietate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net