Keo clarifică lucrurile cu privire la despărţirea de Andreea Bălan

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan-Keo
Andreea Bălan-Keo

Vestea de despărţirii dinre Keo şi Andreea Bălan a ridicat multe semne de întrebare cu privire la motivele separării celor doi.

Dacă Andreea Bălan a lăsat să se înţeleagă că una dintre cauze a fost faptul că relaţia lor nu avansa, Keo adorit să clarifice acest lucru, prin intermediul paginii personale de Facebook.

«Dragii mei,

Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala si stiti ca intotdeauna am incercat sa stau departe de scandaluri si sa las muzica mea sa vorbeasca. Au aparut insa in ultima vreme prea multe titluri false prin presa si lucruri pe care nu le-am declarat si care imi creaza o imagine neadevarata.

E o situatie foarte nedreapta si as vrea sa lamuresc cateva lucruri, de dragul celor care doresc sa stie adevarul:

NU AM DECLARAT ca nu imi doresc sa am niciodata familie si copii! Dimpotriva! E cu siguranta cel mai frumos lucru in viata. Am explicat doar din ce motiv s-a racit relatia cu Andreea in ultimele luni: pentru ca eu mi-am dorit sa mai asteptam putin avand in vedere ca am fost extrem de ocupat cu constructia casei noastre timp de doi ani de zile, neglijand astfel partea profesionala, iar in momentul acesta chiar simt nevoia sa ma concentrez pe muzica. Consider ca a avea un copil este o mare responsabilitate, pe care imi doresc sa mi-o asum la momentul potrivit. Presa insa s-a grabit sa-mi puna eticheta de burlac inrait si care nu isi doreste copii, dar realitatea este alta!

NU AM DECLARAT niciodata ca m-am despartit de Andreea pentru ca ea vroia sa se casatoreasca cu mine!

Tatal meu nu a dat nicio declaratie catre presa, cum ca noi am fi despartiti de un an! Parintii mei locuiesc in Elvetia si nu au avut nici un contact cu presa.

E o perioada dificila si stresanta pe care incerc sa o traversez cu capul sus iar minciunile din presa nu ajuta deloc. Ii rog pe cei care ma apreciaza si ma sustin, sa nu ma judece pe baza falsurilor care se vehiculeaza in presa de scandal.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Keo», a scris el pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg