Kone a mers prima dată cu trenul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Câinii" îşi adună jucătorii de pe unde apucă. După ce N'Doye s-a rătăcit prin pădurea de la munte, în plin cantonament, iar dinamoviştii l-au recuperat după câteva ore, acum şi Djakaridja Kone a făcut, în cele din urmă, joncţiunea cu lotul roş-albilor.

Dar ivorianul nu a plecat în Poiana Braşov oricum. Ci cu trenul. Asta ca să se înveţe minte pentru scandalul pe care l-a născut zilele trecute, când a acuzat conducerea din „Ştefan cel Mare" că nu i-a plătit salariul.

Chiar dacă mijlocaşul de 23 de ani şi-a schimbat atitudinea şi şi-a cerut scuze, şefii tot i-au aplicat o pedeapsă. Una pe care şi-o va aminti toată viaţa.

A plecat fericit spre Braşov

simeon stalpnicul png

Djakaridja Kone a fost trimis la Poiana Braşov, unde e Dinamo în cantonament, cu un tren rapid, la ora 7.30 dimineaţa. Biletul şi l-a cumpărat tot el şi l-a costat 36,4 lei. Iar, din cauza zăpezii, în loc de trei ore, călătoria a durat cinci ore.

„E prima dată când merg cu trenul", a spus dinamovistul în Gara de Nord, înainte de plecarea programată la 8.30 dimineaţa.

După ce a mâncat la McDonald's, jucătorul a explicat de ce nu s-a prezentat la antrenamente în ultimele zile: "Soţia a avut probleme cu viza de România, plus că şi fetiţa mea a răcit".

Citeşte şiDinamo: Kone a întârziat la pregătirea echipei din cauza impresarilorCinci jucători puşi pe liber de Dinamo!«Câinii», speriaţi de gripa porcinăOusmane N’Doye, idolul lui Kone de la Dinamo!

«N'Doye e mai şmecheraş»

Bun prieten cu senegalezul N'Doye, Kone a găsit o explicaţie inedită pentru aventura trăită de colegul său prin pădurile de la Poiana Braşov.

„Nu cred că Ousmane s-a rătăcit, e el mai şmecheraş, poate a vrut să dribleze antrenamentele dure", a spus, glumind, ivorianul. Kone s-a alăturat ieri, după-amiază, lotului lui Ţălnar şi a intrat în programul normal de pregătire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net