La 13 ani, a născut în mijlocul străzii

Potrivit viceprimarului comunei Nuşeni, Liviu Rusan, în cea de-a treia zi a anului, fata a acuzat dureri de stomac, iar tatăl a vrut să o ducă la dispensar. „Pe drum fetiţa s-a lăsat jos din cauza durerii, a desfăcut picioarele şi copilul a ieşit cu tot cu placentă. Tatăl şi-a dat jos haina, l-a învelit şi l-a dus acasă, acolo unde au chemat o ambulanţă care a venit şi i-a oferit copilului primul ajutor", povesteşte viceprimarul.

Poliţia a început în acest caz o anchetă penală pentru a stabili cine este tatăl copilului. „Există mai multe persoane bănuite că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora. Poliţistii au început o ancheta penală pentru a stabili cine se face vinovat. Din declaraţiile fetiţei unul dintre suspecţi este un minor", a declarat Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN. Potrivit viceprimarului, minorul are 11 ani şi este din Bistriţa. Acesta a venit în vacanţa de vară la bunici în Nuşeni şi în jocă cei doi copii ar fi avut contact sexual. Totuşi, poliţia are încă un suspect, un bărbat din localitate, despre care nu au fost făcute publice informaţii.

În paralel cu poliţia şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a început o anchetă proprie. Directorul adjunct, Olimpia Ababi spune că primăria din comună i-a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute despre acest caz. „Am început o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat cu minora. Între timp fetei i se oferă consiliere posihologică. Ştiu că provine dintr-o familie cu o situaţie bună şi bunicile au spus că ei doresc să crească bebeluşul", spune Ababi, care spune că nu îşi explică cum se poate ca niciun consătean al fetiţei nu a observat sarcina.

Despre familia Rus, primarul din comună spune că este una foarte numeroasă, Anamaria având încă nouă fraţi, mai mari şi mai mici decât ea.  „Tatăl fetei a beneficiat de ajutor social şi a lucrat pentru noi la mai multe proiecte pe care le-am avut în comună", declară primarul, Ioan Mureşan.

Fetiţa de 13 ani nu mergea la şcoală, terminând doar patru clase. „Am înşeles că părinţii au retras-o de la şcoală spunând că într-o vară a căzut şi s-a lovit la cap. De atunci nu mai reuşeşte să reţină mai nimic şi este extrem de tăcută şi de retrasă", povesteşte viceprimarul Rusan.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png