La 23 de ani, i-a înnebunit pe italieni - FOTO

Ultima actualizare:
cas
cas

O româncă din Bistriţa- Năsăud face furori în Italia. Ea a ajuns în topul celor mai frumoase fotomodele din peninsulă, după doar patru zile de la intrarea în competiţie.

NU RATA

Românca lui Berlusconi şi-a operat nasul şi sânii - FOTO

Florina Marincea, între femeile de la curtea lui Berlusconi

FOTO Românca Florina Marincea a pus mâna pe miliardarul Stefano Ricucci

După ce a cucerit Italia, românca de 14 ani vrea la "America's Got Talent" - VIDEO

Alexandra Morar (23 de ani), o tânără bistriţeancă născută la Năsăud, i-a înnebunit pe italieni atât de tare încât, în patru zile, ea a primit aşa de multe voturi că le-a surclasat pe multe dintre cele 136 de concurente, multe dintre ele înscrise din luna octombrie.

Românca a fost clasată în „Top 3 cele mai frumoase fotomodele din Italia", în cadrul unui concurs de „Miss" organizat de una dintre cele mai prestigioase reviste glamour din Milano, Fanatik.

Concursul început din ocombrie îşi va desemna câştigătoarea în 4 iulie, pe baza voturilor publicului. Premiul cel mare este de 10.000 de euro, plus contracte cu marile agenţii de modelling. Deşi a fost înscrisă în concurs abia la data de 10 ianuarie, bistriţeanca a reuşit să obţină urce pe locul III, după doar patru zile.

Vezi o galerie foto în Mediacenter


    cas
cas

În total, în concurs s-au înscris 136 de concurente. Alexandra s-a stabilit în Italia de la 18 ani şi acolo a participat la numeroase castinguri şi preselecţii pentru a reuşi în cariera de fotomodel.

Şansa ei a fost de a fi observată de cine trebuie şi spune că dacă nu ar fi plecat în Italia, nu ar fi reuşit niciodată să ajungă unde este astăzi. Ea lucrează la agenţia Top Model Management, la Milano, acolo unde locuieşte.

Anul trecut, Alexandra a pozat în Milano pentru Casa Swarovski. Dimensiunile Alexandrei sunt 85-61-90 şi are 1,70 înălţime. Ea spune că nu îi place să meargă în cluburi pentru că detestă fumul de ţigară şi cel mai bun prieten al ei este cântarul, cel pe care îl consultă în fiecare seara şi dimineaţă.

Fotomodelul de origine română nu are momentan nici un iubit, pentru că timpul nu îi permite să se implice într-o relaţie.

Dieta Alexandrei Morar

Bistriţeanca mănâncă, de ani de zile, în fiecare dimineaţă, doar lapte cu cereale de porumb, iar în restul zilei salate de peşte, pui, legume şi fructe.

Doar de Crăciun îşi permite să se răsfeţe cu una dintre delicatesele mamei sale, cozonac cu nucă, dar în ziua respectivă renunţă la orice alt aliment.

De asemena, zilnic îşi petrece câte patru ore cu întreţinerea fizică, merge saloanele de întreţinere, merge la masaj şi înoată. Atunci când are timp, cam de două ori pe săptămână, face şi sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net