La 39 de ani, arată impecabil! Secretul Amaliei Năstase pentru o siluetă perfectă

Însă trupul ca tras prin inel al fostei soţii a lui Ilie Năstase este rezultatul unei munci constante. Amalia a recunoscut că ţine un regim stric şi se abţine de la tot felul de alimente care ar putea dăuna siluetei. În plus, alegă des prin parc. Cu toate că e foarte atentă la ceea ce mănâncă, Amalia îşi permite ocazional câte o poftă şi se delectează cu dulcurile preferate.

"O data la doua-trei zile fac o tura de Herastrau, si, recunosc, tin cura de slabire in permanenta. Chiar daca sunt pofticioasa, nu mananc toate prostiile. Nu merg la sala de fitness pentru ca traiesc cu impresia ca m-as plictisi teribil. La mine, «calcaiul lui Ahile» sunt dulciurile, si, o data la cateva saptamani, ma delectez cu un profiterol facut ca pe vremuri, pentru ca ma face fericita"", a declarat Amalia, consfomr agentiadepresamondena.ro.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
Screenshot (539) png
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg