La 75 de ani, îşi vrea penisul înapoi

image
În 1988, s-a operat, a devenit femeie, dar nu se simţea în pielea lui. În 2012, Gary a renunţat la tratamentul hormonal şi arată, din nou, ca un bărbat

În urmă cu 24 de ani a luat o decizie pe care nu credea că o va regreta vreodată.

Acum, ar da orice pentru a repara greşeala făcută, dar este mult prea târziu, după cum i-au spus-o chiar medicii. Gary Norton (75 de ani) spune că nu ştie ce a fost în capul lui când a decis să-şi facă operaţie de schimbare de sex.

„Am fost mereu bărbat. Nu ştiu de ce am făcut asta. Îmi doresc să am relaţii intime cu femei, dar nu mai am «echipamentul» necesar. Totul a dispărut în ziua în care m-am operat, când aveam 51 de ani. Am încercat să ies şi cu bărbaţi, dar nu am simţit nimic. A fost greşeala vieţii mele", mărturiseşte Gary, azi părăsit şi renegat de familie.

Acum a renunţat la tratamentul hormonal care i-a stopat creşterea părului de pe faţă şi piept şi speră ca sânii care i-au crescut cu ajutorul unor medicamente să-i dispară.

Gary a apelat la ajutorul unor medici din Marea Britanie pentru o operaţie care să-l facă din nou bărbat, însă aceştia au refuzat, considerând intervenţia foarte periculoasă.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Marina Ovsianikova
Paradiso bar Foto Facebook jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg